Μαραθώνιος
Ο Κώστας Γκελαούζος πέτυχε τον στόχο του στο Βερολίνο που ήταν ένα ρεκόρ. Τώρα θα προετοιμαστεί στην Ιταλία για τον μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Κώστας Γκελαούζος την Δευτέρα πάει για προετοιμασία στην Ιταλία και στοχεύει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου θα προετοιμαστούν για τρεις εβδομάδες στη Ιταλία, έξω από το Μιλάνο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Γκελαούζος πέτυχε τον στόχο του στο Βερολίνο που ήταν ένα ρεκόρ. Τώρα θα προετοιμαστεί στην Ιταλία για τον μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε πολύ καλή εμφάνιση και τερμάτισε σε 2:14.15, βελτιώνοντας το ρεκόρ του που ήταν 2:14.44 από το 2020 στη Βαλένθια. Στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας έδειχνε πως θα μπορούσε να κατεβάσει και άλλο την επίδοσή του.

«Μέχρι το 11ο χλμ. πήγαινε πιο χαλαρά και μετά ενεργοποιήθηκε. Μάλιστα, στο 32ο χλμ. ήταν για 2:13.37, όπως τον μέτρησα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πήγαινε μέχρι το 11ο στο 3.11, μετά στο 32ο ήταν στο 3.10 και στο τέλος πήγε 3.11. Μετά το 38ο χλμ. «κάρφωσε» και δεν βγήκε κάτω από 2:14. Όμως είναι ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, ευχαριστημένος που τερμάτισε και έκανε ατομικό ρεκόρ. Έδειξε ότι μπορεί πια να κατεβαίνει τις 2 ώρες και 15 λεπτά», λέει ο προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή, Σταύρος Καρρές, ο οποίος ήταν στο Βερολίνο για να τον βοηθήσει. Μαζί και η Αναστασία Μαρινάκου.

Ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασίου Μαρινάκου θα αναχωρήσουν τώρα τη Δευτέρα από το Βερολίνο για την Ιταλία. Θα πάνε σε υψόμετρο έξω από το Μιλάνο και θα προετοιμαστούν για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο επόμενος μαραθώνιος, αν πάνε όλα καλά, θα είναι για τον Κώστα Γκελαούζο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου. Εκεί που θα επιδιώξει να πετύχει την πέμπτη του νίκη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία