Μαραθώνιος
Ο Κώστας Γκελαούζος και ο Παναγιώτης Καραΐσκος επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από παραμονή τους για πάνω από δύο μήνες στην Αριζόνα.

Από το υψόμετρο στην Αριζόνα μετά από δύο μήνες, επέστρεψαν στην Ελλάδα Κώστας Γκελαούζος και Παναγιώτης Καραΐσκος

Μετά την προετοιμασία στην Αριζόνα στο πρόγραμμα των δύο πρωταθλητών είναι ο μαραθώνιος στο Βερολίνο που διεξάγεται στις 25 Σεπτεμβρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Γκελαούζος και ο Παναγιώτης Καραΐσκος επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από παραμονή τους για πάνω από δύο μήνες στην Αριζόνα.

Οι δύο πρωταθλητές του μαραθωνίου πήγαν στο προπονητικό κέντρο του Φλάγκσταφ που βρίσκεται σε υψόμετρο, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους αγώνες που ακολουθούν. Οι δύο κορυφαίοι μας δρομείς είχαν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ στις αρχές Ιουλίου και γύρισαν αεροπορικώς από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, έχοντας κλείσει περίπου 70 ημέρες παραμονής τους στην Αμερική. Με τον προπονητή τους Σταύρο Καρρέ, που όλο το προηγούμενο διάστημα δούλευαν με το πρόγραμμά του, έχουν αποφασίσει να πάρουν μέρος στο μαραθώνιο στο Βερολίνο την Κυριακή στις 25 Σεπτεμβρίου. «Τα παιδιά πήγαν για μεγάλο διάστημα στο υψόμετρο για να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους μαραθωνίους. Είναι σημαντικό στην επιστροφή τους σε τι κατάσταση θα βρίσκονται ώστε να είναι σε θέση σε λίγες ημέρες να τρέξουν στο μαραθώνιο στο Βερολίνο. Έχουν κλείσει θέση για να τρέξουν στις 25 Σεπτεμβρίου. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ο επόμενος αγώνας τους», δήλωσε στο Stivostime ο Σταύρος Καρρές.

Ο Κώστας Γκελαούζος έκανε λίγους αγώνες τη φετινή σεζόν. Ο τελευταίος ήταν στις 10 Απριλίου στο μαραθώνιο της Ρόδου. Το ατομικό του ρεκόρ στο μαραθώνιο είναι 2:14.44 από το 2020 στη Βαλένθια.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Καραΐσκος είχε τρέξει τελευταία φορά την 1η Μαΐου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά στα 5.000μ. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 2:17.58 από πέρσι στο μαραθώνιο στη Σιένα.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία