Μαραθώνιος
Αντίστροφα μετρούν δύο κορυφαίοι μας δρομείς, ο Κώστας Γκελαούζος με τον Παναγιώτη Καραΐσκο για να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ για προετοιμασία.

Στις ΗΠΑ για προετοιμασία Γκελαούζος και Καραΐσκος

Ο Κώστας Γκελαούζος και ο Παναγιώτης Καραΐσκος θα παραμείνουν στις ΗΠΑ μέχρι τον Σεπτέμβριο και θα επιστρέψουν με πρώτο στόχο τον μαραθώνιο στο Βερολίνο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφα μετρούν δύο κορυφαίοι μας δρομείς, ο Κώστας Γκελαούζος με τον Παναγιώτη Καραΐσκο για να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ για προετοιμασία.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές την προσεχή Παρασκευή 1 Ιουλίου θα ταξιδέψουν στην Αριζόνα και θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Φλάγκσταφ. Όπως δήλωσε στο Stivositime ο Κώστας Γκελαούζος: «Θα προετοιμαστούμε για περίπου δύο μήνες. Με τον Παναγιώτη θα μας βοηθήσει πολύ η προετοιμασία στο Φλάγκσταφ στον στόχο που έχουμε θέσει. Θα επιστρέψουμε από την Αμερική τον Σεπτέμβριο με πρώτο στόχο τον μαραθώνιο στο Βερολίνο».

Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο μαραθώνιος στο Βερολίνο είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Γκελαούζος αγωνίστηκε τελευταία φορά φέτος στις 10 Απριλίου στον ημιμαραθώνιο της Ρόδου και είχε κερδίσει με 1:09.04. Το ατομικό του ρεκόρ στο μαραθώνιο είναι 2:14.44 από το 2020 στη Βαλένθια.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Καραΐσκος αγωνίστηκε τελευταία φορά την 1η Μαΐου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά στα 5.000μ. και είχε κάνει 14.43.72. Το ατομικό του ρεκόρ στον μαραθώνιο είναι 2:17.58 από πέρσι στη Σιένα. Οι δύο αθλητές γυμνάζονται με τον Σταύρο Καρρέ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία