Viral
Η Ουκρανή Βικτόρια Τκάτσουκ μετείχε σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δεν έφθανε στην πηγή. Μέχρι το Μόναχο, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Βικτόρια Τκάτσουκ: Η εντυπωσιακή ξανθιά που έφθασε στην πηγή… στα 400μ. εμπόδια

Η Βικτόρια Τκάτσουκ έφθασε πέρσι στα ημιτελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ενώ στη Ζυρίχη την ίδια χρονιά έκανε ατομικό ρεκόρ με 53.76.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ουκρανή Βικτόρια Τκάτσουκ μετείχε σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δεν έφθανε στην πηγή. Μέχρι το Μόναχο, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η ξανθομάλλα Ουκρανή πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα της. Ήταν μια δικαίωση για τους κόπους της τα προηγούμενα χρόνια. Η 27χρονη είχε να επιδείξει τρεις συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα το 2015 και το 2017 στις σειρές, ενώ φέτος στο Γιουτζίν έφθασε στα ημιτελικά. Δύο παρουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις σειρές, αλλά πέρσι στο Τόκιο έφθασε στην 6η θέση. Μάλιστα, την ίδια χρονιά στη Ζυρίχη έκανε το ατομικό της ρεκόρ με 53.76. Στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα έτρεξε στα ημιτελικά στο Άμστερνταμ το 2016, στον τελικό, όπου ήταν 7η το 2018 στο Βερολίνο και τώρα στο Μόναχο ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Έχασε μόνο από το μεγάλο όνομα του αγωνίσματος, την Ολλανδή Φέμκε Μπολ. Μετείχε και στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη και πήρε την 6η θέση.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια, με ύψος 1,78μ., με το έντονο παρουσιαστικό της σου τραβάει το βλέμμα όταν αγωνίζεται. Είναι γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1994 στην πόλη Πλίστσιν στην περιοχή Χμελνίτσκι Όμπλαστ στη Δυτική Ουκρανία.

Τώρα λόγο του πολέμου στη χώρα της, έμεινε για αρκετό διάστημα στην Ευρώπη, όπου μετείχε σε μίτινγκ και στις μεγάλες διοργανώσεις. Έχει προσωπικό λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της. Από αγώνες ή προπονήσεις και από τις διακοπές της, όπου έχει έρθει και στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Κεντρική φωτό: Από το Facebook της Τκάτσουκ

Φωτογραφίες από το Ίνσταγκραμ

Η Βικτόρια Τκάτσουκ είχε ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κρήτη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία