Γενικά
Ο ΣΕΓΑΣ με βάση στο σχεδιασμό της νέας σεζόν προχώρησε στην ενίσχυση στους αθλητές που κέρδισαν πανελλήνιο τίτλο, αλλά είναι εκτός σχεδιασμού.

Σημαντική η ενίσχυση στους Πανελληνιονίκες εκτός σχεδιασμού- Ποιοι τη δικαιούνται

Εκτός σχεδιασμού που θα ενισχυθούν ως πανελληνιονίκες του 2022 είναι 13 Έλληνες πρωταθλητές, 8 στους άνδρες και 5 στις γυναίκες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο ΣΕΓΑΣ με βάση στο σχεδιασμό της νέας σεζόν προχώρησε στην ενίσχυση στους αθλητές που κέρδισαν πανελλήνιο τίτλο, αλλά είναι εκτός σχεδιασμού.

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου είχε κάνει τη σημαντική αυτή εισήγηση που έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα, πολλοί προπονητές και αθλητές δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο σημείο του σχεδιασμού. Συγκεκριμένα οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που κέρδισαν φέτος το πρωτάθλημα, αλλά δεν πληρούν άλλοι προϋπόθεση για να μπουν στις κατηγορίες του σχεδιασμού, θα λαμβάνουν από 1.000 ευρώ εφάπαξ για τα έξοδα προετοιμασίας τους κ.λπ.

Οι αθλητές που στέφθηκαν πανελληνιονίκες το 2022, αλλά δεν είναι στο σχεδιασμό και θα έχουν την οικονομική αυτή ενίσχυση είναι 13 άτομα.

Στους άνδρες είναι 8: Ο Γιάννης Ντέτσικας (400μ.), ο Χρήστος Κοτίτσας (800μ.), ο Πέτρος Παπαϊωάννου (1.500μ.), Κώστας Σταμούλης (5.000μ.), Κώστας Νάκος (400μ. εμπόδια), Γιώργος Σταμούλης (3.000μ. στιπλ), Τάσος Λατιφλάρι (σφαιροβολία) και Ιάσονας Θανόπουλος (δισκοβολία).

Στις γυναίκες είναι 5: Η Κατερίνα Κουτλή (800μ.), Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (3.000μ. στιπλ), Βασιλική Χαϊτίδου (μήκος), Οξάνα Κορένεβα (τριπλούν), Μαρία Μαγκούλια (σφαιροβολία).

Διαβάστε το σημείο του σχεδιασμού που αναφέρετε στην ενίσχυση

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία