Μαραθώνιος
Αίτηση διαπίστευσης για τον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας

40ος Επετειακός Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το πρόγραμμα του πενταημέρου

Ο ΣΕΓΑΣ δημοσίευσε το πρόγραμμα του 40ου Επετειακού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Ο 40ος Επετειακός Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το πρόγραμμα του πενταημέρου του 40ου Επετειακού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας δημοσιεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο 40ος Επετειακός Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων, όπως το μεγαλύτερο αθλητικό συνέδριο, το 2ο Authentic Talks, που θα φέρει στον ίδιο χώρο σπουδαίες προσωπικότητες από το φάσμα του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πολιτικής σκηνής και του επιχειρηματικού κόσμου. Οι ιστορίες τους θα αποτελέσουν επίκεντρο ενδιαφέροντος για όσους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης την ΟΠΑΠ Marathon EXPO και τη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο. Την Παρασκευή (10/11, 18.30) στο Ωδείο Αθηνών θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο αθλητικό συνέδριο, το 2ο Authentic Talks.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το Σάββατο (11/11) με την τελετή έναρξης, τη λαμπαδηδρομία και το άναμμα του βωμού.

Δείτε το αρχείο PDF, του ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΜΑ 2023: Πριβιλέτζιο: «Στόχος η καλύτερη Γκλόρια»

ΒΙΝΤΕΟ: Καμπάνια ενίσχυσης του κλασικού αθλητισμού στη Νάξο

ΠΗΓΕΣ: novasports, sport24, 24sport

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία