Μαραθώνιος
ΑΜΑ 2023: Πριβιλέτζιο: «Στόχος η καλύτερη Γκλόρια»

ΑΜΑ 2023: Πριβιλέτζιο: «Στόχος η καλύτερη Γκλόρια»

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η νικήτρια της αυθεντικής διαδρομής του Μαραθωνίου το 2021, έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων αρκετά σύντομα μετά την εγκυμοσύνη ενώ έχει τρέξει ήδη έναν μαραθώνιο μέσα στο 2023

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΑΜΑ 2023: Πριβιλέτζιο: «Στόχος η καλύτερη Γκλόρια», δήλωσε στο segas.gr η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η οποία θα βρεθεί ξανά στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 12 Νοεμβρίου.

Η νικήτρια της αυθεντικής διαδρομής του Μαραθωνίου το 2021, έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων αρκετά σύντομα μετά την εγκυμοσύνη ενώ έχει τρέξει ήδη έναν μαραθώνιο μέσα στο 2023.

«Χαρούμενη νιώθω, έχω μια χαρά παραπάνω στο σπίτι μου και ξέρεις οι προπονήσεις βγαίνουν πιο ωραία. Είχα δοκιμάσει μία φορά να βγούμε με το μωρό στο καρότσι για τρέξιμο αλλά η Ελλάδα δεν έχει δρόμους γι’ αυτό. Πειραματίστηκα εκεί στη γειτονιά αλλά δεν γίνεται να το κάνεις αυτό αν είσαι επαγγελματίας αθλητής», σημείωσε.

«Κατάφερα να επιστρέψω με πάρα πολύ ιδρώτα, κόπο, θέληση και κίνητρο, ευτυχώς το καταφέραμε. Επίτηδες θελήσαμε, με τον προπονητή μου Γιάννη Περήφανο, λίγο να με πιέσω τότε μετά την εγκυμοσύνη ώστε τώρα που χρειάζεται να είμαι έτοιμη. Δηλαδή δεν θέλησα να μπω σε αγώνες όταν θα είμαι τέλεια, είπαμε να περάσω και το στάδιο που θα είμαι στο demi», ανέφερε.

«Έχω ξεκινήσει διπλές προπονήσεις από την αρχή, εκεί πριν τον μαραθώνιο της Πράγας αν και είναι δύσκολο να αποδώσεις όπως θες, δηλαδή πας λίγο πιο χαλαρά μέχρι το σώμα να ξυπνήσει και να πας όπως θες. Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις όπως πριν, ακριβώς τα ίδια με πριν σε όγκο και ένταση και τους τελευταίους τρεις μήνες και οι χρόνοι μου πλησιάζουν ή και κάποιοι είναι καλύτεροι, άλλοι βέβαια είναι χειρότεροι. Παίζω στα επίπεδα που έπαιζα παλιά», είπε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

ΑΜΑ 2023: Πριβιλέτζιο: «Στόχος η καλύτερη Γκλόρια

«Ξεκινάει το άγχος τώρα, και άγχος και ανυπομονησία βέβαια. Είμαι χαρούμενη που τελικά τα κατάφερα και βγήκαν ορισμένα πράγματα όπως τα ήθελα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να προσέξω λίγο το σώμα μου, την υγεία μου, να είναι όλα τέλεια για τη μέρα του αγώνα που εύχομαι να έχει έναν καλό καιρό για να αποδώσουμε», συμπλήρωσε.

«Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, δεν μου αρέσουν οι μεγάλες δηλώσεις. Καλά είμαι, καλά φαίνονται τα αποτελέσματά μου και οι επιδόσεις μου όμως τα πάντα κρίνονται στον αγώνα. Θέλω να είμαι αισιόδοξη», είπε.

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο τόνισε πως έχει «στόχο την καλύτερη Γκλόρια».

«Κυνηγάω τον εαυτό μου και θέλω να βγάλω το καλό μου πρόσωπο. Δεν το κοιτάζω έτσι, επειδή έχω κάνει ένα παιδί δηλαδή… Τι σημαίνει; Είμαι πολύ καλά και ίσα ίσα μου δίνει πιο πολλή χαρά που έχω κάνει το παιδί, είμαι πολύ ολοκληρωμένη και χωρίς άγχος πια για το ότι μεγαλώνω και πρέπει να κάνω ένα παιδί», ανέφερε εκτός των αλλών.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος