Διεθνή
Άρχισαν οι εργασίες στο στάδιο Αρένα, που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Θα χρησιμοποιηθούν 220 τόνοι χάλυβα!

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο στάδιο Αρένα για το Παγκόσμιο κλειστού

Στις 7 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο μίτινγκ στο Βελιγράδι με τη συμμετοχή δύο Ελλήνων πρωταθλητών, του Μίλτου Τεντόγλου και της Ραφαέλας Σπανουδάκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άρχισαν οι εργασίες στο στάδιο Αρένα, που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Θα χρησιμοποιηθούν 220 τόνοι χάλυβα!

Η Σερβική Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το κλειστό στάδιο που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 18-20 Μαρτίου.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία η Αρένα του Βελιγραδίου θα εξοπλιστεί για τον στίβο. Στην κεντρική Αρένα θα καλυφθεί όλο το εμβαδόν του γηπέδου με στίβο. Έτσι, διαλύθηκαν οι κερκίδες από το επίπεδο 100 στην ανατολική και δυτική πλευρά. Κατά την κατασκευή της Αρένας θα χρησιμοποιηθούν 120 τόνοι χάλυβα για την υποδομή και 100 τόνοι χάλυβα για τον στίβο. «Το επίπεδο του δαπέδου στην Αρένα θα ανυψωθεί σε ύψος τριών μέτρων, κάτι που σημαίνει ότι θα εγκατασταθεί προσωρινή υποδομή δαπέδου από προκατασκευασμένα χαλύβδινα στοιχεία και ξύλινα δοκάρια. Επίσης, πλάκες σε ολόκληρη την επιφάνεια του δαπέδου περίπου 5.000 τετραγωνικών μέτρων», δήλωσε ο συντονιστής των εργασιών Μπόρις Τρίμσιτς.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι έχει προγραμματιστεί μίτινγκ στις 7 Μαρτίου, που θα αποτελέσει test event της διοργάνωσης. Είναι ν’ αγωνιστούν δύο Έλληνες πρωταθλητές. Ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία