Άλμα εις μήκος
Ξανά αφοπλιστικός ο Μίλτος Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον εχθρό μου να κάνει τελικό το πρωί»

Ξανά αφοπλιστικός ο Μίλτος Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον εχθρό μου να κάνει τελικό το πρωί»

Ο Μίλτος Τεντόγλου στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με τον αγώνα του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ακόμα μία τεράστια διάκριση πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου που για δεύτερη σερί χρονιά στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ωστόσο ο 25χρονος αθλητής, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα έκανε μέσα στο γήπεδο και για ακόμα μία φορά δεν ντράπηκε να το πει.

Ήταν και πάλι απόλυτα αφοπλιστικός, λέγοντας ότι ο αγώνας του ήταν χάλια και σε καμία περίπτωση δεν έκανε αυτά που μπορούσε λόγω της ώρας του τελικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου:

Για τον αγώνα: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό εύχομαι να κάνει τελικό το πρωί. Δεν είχα καμία όρεξη. Έκανα ζέσταμα συνέχεια, προσπαθούσα, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Έκανα χαμηλά οκτάρια».

Για το κίνητρό του: «Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα, άλλα παιδιά δεν το έχουν κάνει. Είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Πρέπει να βρω μια όρεξη, γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Ειδικά τώρα που ήταν πρωί. Ένιωθα ότι είμαι σε Πανελλήνιο, δεν ευχαριστήθηκα καθόλου αυτόν τον αγώνα. Δεν με νοιάζει το χρυσό. Θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν απόγευμα».

Για το ότι είναι σε καλό επίπεδο: «Είναι αυτό που θα ήθελα, είμαι σε καλό επίπεδο. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα αρχίσω νωρίς τη σεζόν από την Ντόχα, αρχές Μαΐου».

Για τη διαχείριση: Κάποιοι επιλεγουν διοργανώσεις, θα μπορούσα, αλλά δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Εννοείται στο Ευρωπαϊκό θα είμαι εκεί και στους Ολυμπιακούς και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα: «Ήταν πολλοί Έλληνες στους αγώνες, μόνο αυτό κρατάω. Ο αγώνας ήταν πραγματικά χάλια».

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης - Αρθρογραφία