Επικαιρότητα
Μίλτος Τεντόγλου: Τρομερός και ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Μίλτος Τεντόγλου: Τρομερός και ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Τα κατάφερε και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου και στέφθηκε Παγκόσμιο Πρωταθλητής!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για ακόμα μία φορά ο Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή του κόσμου, αφού στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής για δεύτερη φορά σερί.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, άρχισε ιδανικά τον αγώνα του, αφού πήδηξε στα 8.22, ενώ και ο Ματία Φουρλάνι που τον κόντρα μέχρι το τέλος είχε την ίδια επίδοση.

Ωστόσο ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν μπροστά στο δεύτερο καλύτερο του άλμα, αφού έκανε 8.19, ενώ ο Ιταλός έμεινε στο 8.10 και δεν κατάφερε να κάνει τη… ζημιά.

Μετά το πρώτο άλμα ο Μίλτος φάνηκε να χάνει κάπως τη συγκέντρωση του, κάνοντας στο δεύτερο 7.94, στο τρίτο έπιασε τα 8.30 αλλά ήταν άκυρο και κάπου εκεί πέρασε μπροστά ο Φουρλάνι με το 8.10 του.

Αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου ηρέμησε και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στον κόσμο. Πήρε φόρα και… πέταξε αρχικά στο 8.15 περνώντας πάλι μπροστά, ενώ σφράγισε τη νίκη του με 8.19 στο έκτο του άλμα, εκεί ενώ ο Ιταλός ήταν άκυρος.

Πλέον ο Έλληνας αθλητής, στα 25 του χρόνια μόλις, μπαίνει σε μία κλειστή λίστα, με τους αθλητές που έχουν πάρει δύο φορές τον παγκόσμιο τίτλο στο μήκος και βάζει πλώρη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης - Αρθρογραφία