Ακοντισμός
Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο εκτός τελικού 54,27 μ. - «Δεν προσέχω την Ελίνα! Το άγχος με έχει επηρεάσει»

Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο εκτός τελικού με 54,27 μ. – «Δεν προσέχω την Ελίνα! Το άγχος με έχει επηρεάσει»

«Το άγχος ήταν το Νο1 πρόβλημα».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο δεν βρέθηκε στην κατάσταση που θα ήθελε και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με βολή στα 54,27 μ., που δεν ήταν ικανή να την βάλει στις 12 καλύτερες του κόσμου.

Η 22χρονη ξεκίνησε τον αγώνα της με 53,70 μ., σημείωσε το 54,27 μ. στη δεύτερη της βολή κι έβγαλε άκυρη την τρίτη της προσπάθεια, που δεν ήταν όσο μεγάλη θα ήθελε.

«Η αλήθεια είναι ότι το πίστευα πάρα πολύ για αυτόν τον αγώνα. Ένιωθα έτοιμη. Οι προπονήσεις πήγαιναν καλά. Οι τελευταίες βολές που κάναμε ήταν πολύ καλές. Κλαίω γιατί μου βγαίνει η πίεση όλης της χρονιάς. Έφαγα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μούτρα μου. Πέρυσι μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε μια επιτυχία. Ευελπιστώ μετά από αυτή την αποτυχία να ξαναέρθει η επιτυχία. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Όχι τόσο σωματική όσο ψυχολογική. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για του χρόνου», τόνισε αρχικά η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ.

Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο εκτός τελικού 54,27 μ.

«Το άγχος ήταν το Νο1 πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος άφησα όλη τη χρονιά το άγχος να με επηρεάσει. Σωματικά ήμουν καλά. Νομίζω ότι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τη νίκη μου το άγχος έπιασε ταβάνι. Θα το ξεπεράσω… Το παθαίνουν αρκετοί αθλητές… Όταν παίρνουμε ένα μετάλλιο θέλουμε συνεχώς να είμαστε στην κορυφή. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχουν όλοι. Εμένα το άγχος μου με έχει φάει. Δεν προσέχω την Ελίνα και βγαίνουν αυτά τα αποτέλεσμα», κατέληξε η 22χρονη πρωταθλήτρια.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος