Επικαιρότητα
Βασίλης Σεβαστής: Σαν σήμερα ο ελληνικός στίβος έπαψε να είναι πια ο ίδιος

Βασίλης Σεβαστής: Σαν σήμερα ο ελληνικός στίβος έπαψε να είναι πια ο ίδιος

Θαρρείς πως θα χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη θα είναι ο κύριος Βασίλης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Είναι κάποιοι άνθρωποι, προικισμένοι, οι οποίοι λάμπουν με την παρουσία τους, ενώνουν, εμπνέουν και σε οδηγούν χωρίς να το καταλάβεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Βασίλης Σεβαστής. Που σαν σήμερα έπαψε να είναι ανάμεσά μας.

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς ακόμα. Θαρρείς πως θα χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη θα είναι ο κύριος Βασίλης.

Ξέρουμε, δεν χρησιμοποιείται πλέον το κύριος. Όμως μερικές φορές δεν γίνεται απλά να μην το χρησιμοποιήσεις. Ίσως επειδή δεν πιστεύουμε πως ο Βασίλης Σεβαστής έχει φύγει. Όχι από τις καρδιές και την σκέψη μας όμως.

Ο Βασίλης Σεβαστής συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή του ελληνικού στίβου. Όχι άδικα. Γιατί μπόρεσε να ενώσει. Και να οδηγήσει με ασφάλεια τα παιδιά του από επιτυχία σε επιτυχία.

Ο Βασίλης Σεβαστής όμως, και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, έφυγε αδικημένος. Και στεναχωρημένος. Γιατί δέχτηκε λυσσαλέα επίθεση.

Όμως μέχρι το τέλος έκανε αυτό που πάντα επιθυμούσε. Ένωνε. Και χαίρονταν τη μεγάλη του αγάπη, τον στίβο.

Αν τον έβλεπες μία φορά πως συμπεριφέρονταν στους αγώνες, πως χαίρονταν με τις επιτυχίες, πως λυπόταν με τις άτυχες στιγμές, πως έδινε δύναμη και όραμα, τότε ναι, ήξερες γιατί ο στίβος ήταν σε καλά χέρια.

Όμως ο Βασίλης Σεβαστής άφησε μία τεράστια παρακαταθήκη. Αυτή την κληρονομιά του που οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε και να εξελίξουμε.

Ο Βασίλης Σεβαστής ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον ελληνικό στίβο και αυτό έκανε και αυτό θα κάνει. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς όσοι τον ζήσαμε.

Να μας προσέχεις κύριε Βασίλη και εμείς σου υποσχόμαστε πως θα σε κάνουμε περήφανο.

πηγή: sportime.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος