Γενικά
Βασίλης Σεβαστής: Καλές επιδόσεις στους αγώνες που φέρουν το όνομά του

Βασίλης Σεβαστής: Καλές επιδόσεις στους αγώνες που φέρουν το όνομά του

Διαβάστε τι έγινε στους αγώνες «Βασίλης Σεβαστής» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πολύ καλές επιδόσεις έγιναν στον 1ο αγώνα «Βασίλης Σεβαστής», που διοργάνωσε το Αθλόραμα Πάτρα, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ Β. Πελοποννήσου και του Δήμου Πάτρας, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Ο Γιάννης Καριοφύλλης ξεχώρισε στο 200μ. με 20.92 (1,1) επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και επιβεβαιώνει την εξαιρετική του κατάσταση.

Ατομικό ρεκόρ πέτυχαν και οι δύο αθλητές που ακολούθησαν ο Βασίλης Μυριανθόπουλος και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που τερμάτισαν σε 21.14 και 21.21, επιδόσεις κάτω από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Πολύ καλή κούρσα έκανε και ο αθλητής της κατηγορίας Κ20 Πέτρος Παπαγιάννης που σημείωσε 21.47 κι έδειξε κι αυτός πως είναι σε πολύ καλά κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της κατηγορίας του.

Ο αθλητής έχει ήδη το όριο για το κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας του, σε τρία αγωνίσματα, τα 200 μ., τα 400 μ. και τα 400 μ. εμπόδια.

Πολλά ατομικά ρεκόρ στο «Βασίλης Σεβαστής»

Στα 200 μ. των γυναικών η Εβελίνα Άνθη επέστρεψε φέτος και πάλι στις προπονήσεις και πέτυχε σήμερα 24.07, επίδοση κοντά στο 24.00, που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Η αθλήτρια θα αναζητήσει τις επόμενες ημέρες αγώνα προκειμένου να προλάβει να πετύχει το όριο.

Η Σωτηρία Ράπτη «προσγειώθηκε» στα 6,31μ. (-0,7) και πέτυχε ατομικό ρεκόρ και επίδοση που της επιτρέπει να σκέφτεται μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Στα 100μ. των ανδρών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τερμάτισε σε 10.56, επίδοση κοντά στο ατομικό του 10.52, και ο Γεράσιμος Καμπίτσης ακολούθησε με 10.74, ο αθλητής πέτυχε 21.53 (-0,2) στα 200 μ. και πέτυχε χρόνο καλύτερο από το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Στο μήκος ο Αλέξης Αργυρόπουλος πέτυχε 7,60 μέτρα και αναδείχθηκε νικητής.

Τα αποτελέσματα

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία