Γενικά
Gala αποστάσεων: Λιποθυμικό επεισόδιο ο Διακοστεφανής - Τι αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ

Gala αποστάσεων: Λιποθυμικό επεισόδιο ο Διακοστεφανής – Τι αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ

Τι αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ για το περιστατικό που συνέβη στο Gala αποστάσεων στη Χαλκίδα

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Gala αποστάσεων έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

Στους αγώνες, που διοργάνωσε ο ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας ξεχώρισε ο Γιώργος Σταμούλης που διένυσε τα 3.000 μ. στιπλ σε 8.59.47.

Στους ίδιους αγώνες η Δήμητρα Ντάσκα ήταν νικήτρια στα 3.000 μ. με 10:03.51 και η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου ακολούθησε με 10:09.97. Ο Γιώργος Ματζαρίδης λίγες ημέρες από το 1.49.08 στη Βιέννη έτρεξε τα 800 μ. σε 1.50.06 στη Χαλκίδα κι έδειξε σε καλή κατάσταση.

Ο Σέργιος Διακοστεφανής, μετά την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων, συμμετείχε στη Χαλκίδα στα 1.500 μ., όπου λιποθύμησε αφότου τερμάτισε.

Τι αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ για το περιστατικό στο Gala αποστάσεων

«Ο αθλητής έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από παθολόγο γιατρό που ήταν στους αγώνες κι έπειτα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το επεισόδιο χαρακτηρίστηκε λιποθυμικό από τους γιατρούς και ο αθλητής θα επιστρέψει στο σπίτι του μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες από τους γιατρούς εξετάσεις.

Να τονιστεί πως οι διοργανωτές είχαν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να υπάρχει ασθενοφόρο στο στάδιο.

Η απάντηση που έλαβαν από το ΕΚΑΒ ήταν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ασθενοφόρου, ωστόσο τους διαβεβαίωσαν πως τα περιστατικά από τους αγώνες θα έμπαιναν σε προτεραιότητα, όπως και έγινε στην περίπτωση του Διακοστεφανή».

Νικητής στα 1.500 μ. ήταν ο Παναγιώτης Πετρουλάκης με 3.44.72 και ακολούθησε ο Διακοστεφανής με 3.49.09.

Τα αποτελέσματα

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία