Ακοντισμός
Τζένγκο: Ρώμη και Παρίσι οι στόχοι για τη νέα χρονιά

Τζένγκο: Ρώμη και Παρίσι οι στόχοι για τη νέα χρονιά

«Από την χρονιά που πέρασε θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τζένγκο: Με το βλέμμα και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις του ερχόμενου καλοκαιριού ενώ έχει μπει από νωρίς σε προπονήσεις.

«Μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκουράστηκα για δύο εβδομάδες και μπήκα και πάλι σε προπονήσεις. Έχω ξεκινήσει και την παρακολούθηση της σχολής μου ταυτόχρονα (σ.σ. είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ)», είπε, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ η 21χρονη πρωταθλήτρια.

«Για την επόμενη χρονιά έχουμε σχεδιάσει να μπούμε σε αγώνες από νωρίς, από τον Μάρτιο. Έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλες διοργανώσεις και θέλω να είμαι έτοιμη», συμπλήρωσε.

Τζένγκο: Ρώμη και Παρίσι οι στόχοι για τη νέα χρονιά

«Η χρονιά που έρχεται είναι γεμάτη. Ουσιαστικά αυτό που θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω από νωρίς είναι η εξασφάλιση της συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του ranking», τόνισε η αθλήτρια που προπονείται με τον Γιώργο Μποτσκαριώβ

«Από την χρονιά που πέρασε θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά. Αφήνω πίσω όσα άσχημα συνέβησαν και συνεχίζω», είπε η Ελίνα Τζένγκο.

Διαβάστε επίσης:

Κέλβιν Κίπτουμ: Παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο με 2 ώρες 0 λεπτά 35 δευτερόλεπτα

Κέλβιν Κίπτουμ: Αυτά τα παπούτσια χρησιμοποίησε για το ρεκόρ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος