Καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και της παρουσιάστριας Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που μίλησε για στίβο και Survivor.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ως γνωστόν, είναι αρραβωνιασμένος με την παλιά πρωταθλήτρια και παίκτρια στο Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πρόσφατα υπήρξε μια «διαμάχη» μεταξύ της παλιάς πρωταθλήτριας των στιπλ και της Ασημίνας, με την τελευταία να την αποκαλεί «υπερεκτιμημένη». Η «απάντηση» του Παναγιώτη Τριβυζά, όπως και της Σταυρούλας ήταν πως έχει φέρει πολλούς πόντους στην ομάδα της και ξέρει να κερδίζει τα έπαθλα, αλλά και για τις νίκες στο black race.

Σε ό,τι αφορά τα του στίβου, ο Παναγιώτης Τριβυζάς αναφέρθηκε στην πρόσφατη επιτυχία της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100μ. Αποκάλεσε την ομάδα «Men in blue» για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στην Τουρκία και στην πόλη Ερζερούμ. Μάλιστα, συνοδεύτηκε από εξαιρετική επίδοση, τερματίζοντας σε 39.22. Είχαν τρέξει οι Κώστας Ζήκος, Νίκος Εμπέογλου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Τέλος, για τους επόμενους στόχους του είναι να τρέξει καλά στα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να μπορέσει μέσω ράνκινγκ να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.