Διεθνή
Ένα από τα κορυφαία μίτινγκ, το «Golden Spike» στην Οστράβα, που είχε κερδίσει φέτος η Ελίνα Τζένγκο, θα διεξαχθεί του χρόνου στις 27 Ιουνίου.

Τρίτη 27 Ιουνίου το μίτινγκ στην Οστράβα που κέρδισε φέτος η Ελίνα Τζένγκο

Η Ελίνα Τζένγκο είχε κερδίσει στην Οστράβα στον ακοντισμό με 65,40μ. που ήταν φετινό της ρεκόρ, πριν το βελτιώσει με 65,81μ. στη νίκη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα από τα κορυφαία μίτινγκ, το «Golden Spike» στην Οστράβα, που είχε κερδίσει φέτος η Ελίνα Τζένγκο, θα διεξαχθεί του χρόνου στις 27 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές του μίτινγκ στην πόλη της Τσεχίας, κατηγορίας WACT Gold, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ότι ο αγώνας του χρόνου θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου.

Ο διευθυντής του μίτινγκ και προπονητής Γιάν Ζελέζνι μίλησε μέσω βίντεο, καθώς βρίσκεται μαζί με τον αθλητή του Γιακούμπ Βάντλεϊτς σε προετοιμασία στα Κανάρια νησιά.

Ο ακοντισμός ανδρών και γυναικών αναμένεται να είναι από τα κορυφαία αγωνίσματα του μίτινγκ. Εκτός από τον Βάντλεϊτς, αναμένεται να πάρει μέρος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Άντερσον Πίτερς από τη Γρενάδα.

Στις γυναίκες αναμένεται να είναι ένας από τους αγώνες που θα αγωνιστεί η Ελίνα Τζένγκο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν νικήτρια φέτος με 65,40μ., μια επιτυχία που έδειξε ότι ήταν σε… καλό δρόμο για το Μόναχο. Τον Αύγουστο στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με 65,81μ. που βελτίωνε το φετινό ρεκόρ της από την Οστράβα.

Ακόμη αναμένεται να μετάσχουν η Τσέχα πρωταθλήτρια Νίκολα Ογκροντνίκοβα και η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια Χαρούκα Κιταγκούτσι. Η Γιαπωνέζα επιλέγει την Τσεχία το καλοκαίρι για την προετοιμασία της.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία