Άλματα
Τριπλή ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στο μίτινγκ στην Καρλσρούη. Αγωνίζονται Εμμανουήλ Καραλής, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος.

Τρεις Έλληνες αθλητές αγωνίζονται την Παρασκευή στην Καρλσρούη

Στο μίτινγκ, που ανήκει στη σειρά World Indoor Tour Gold, ο Καραλής μετέχει στο επί κοντώ και ο Πανταζής με τον Ανδρικόπουλο στο τριπλούν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τριπλή ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στο μίτινγκ στην Καρλσρούη. Αγωνίζονται Εμμανουήλ Καραλής, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος.

Οι τρεις Έλληνες πρωταθλητές μετέχουν σε ένα δυνατό μίτινγκ, που ανήκει στη σειρά World Indoor Tour Gold. Ένας αγώνας της World Athletics που δίνει σημαντικούς βαθμούς στο ράνκινγκ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κάνει ντεμπούτο στη σεζόν. Είναι ο πρώτος του αγώνας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου πήρε την 4η θέση. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη κυνηγάει μια καλή επίδοση. Στόχος του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Θα έχει σημαντικούς αντιπάλους. Ξεχωρίζει φυσικά ο Σουηδός ολυμπιονίκης Άρμαντ Ντουπλάντις. Επίσης, θα είναι ο Πολωνός Πιότρ Λίσεκ και ο Αμερικανός Κ.Σ. Λάιτφουτ.

Πρεμιέρα για φέτος κάνουν και ο Ανδρέας Πανταζής με τον Νίκο Ανδρικόπουλο. Αναζητούν μια καλή επίδοση στο τριπλούν. Ο Πανταζής έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 16,26μ. και στον ανοιχτό 16,86μ. Από την άλλη ο Ανδρικόπουλος έχει πηδήξει 16,39μ. στον κλειστό και έχει 16,73μ. στον ανοιχτό.

Στις συμμετοχές στο αγώνισμα ξεχωρίζουν ο Γερμανός πρωταθλητής Μαξ Χες, ο Γάλλος Μέλβιν Ραφέν και ο συμπατριώτης του Ζαν- Μαρκ Πονβιάν.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία