Ακοντισμός
Ο Άντερσον Πίτερς θα μπει στις προπονήσεις από τον Νοέμβριο, καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από την επίθεση που είχε δεχθεί.

Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει προπονήσεις ο Πίτερς που προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό από την επίθεση!

Ο Άντερσον Πίτερς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό και υπερασπίστηκε τον τίτλο του από τη Ντόχα το 2019.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Άντερσον Πίτερς θα μπει στις προπονήσεις από τον Νοέμβριο, καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από την επίθεση που είχε δεχθεί.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ακοντισμού, σύμφωνα με τον προπονητή του Πολ Φίλιπ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν από τον επόμενο μήνα. Ο λόγος είναι πως θέλει να ξεπεράσει προβλήματα υγείας που του προκάλεσαν η επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους σε πάρτι που είχε γίνει σε σκάφος και τον είχαν τραυματίσει. «Δεν ήταν μια εύκολη κατάσταση, δεν μπορούσε να προπονηθεί και να τελειώσει την αγωνιστική περίοδο όπως την είχαμε σχεδιάσει. Αλλά αυτό είναι πλέον παρελθόν, θα πρέπει να είναι εντάξει και να ξεκινήσει την προπόνηση όπως τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο προπονητής του ρίπτη από τη Γρενάδα.

Ο Πίτερς είχε μια εντυπωσιακή φετινή σεζόν. Κατάφερε στο Γιουτζίν να διατηρήσει τον παγκόσμιο τίτλο του, που είχε κατακτήσει το 2019 στη Ντόχα, Επίσης, κέρδισε σε δύο Diamond League σε Ντόχα και Στοκχόλμη και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στους Αγώνες Κοινοπολιτείας στο Μπέρμιγχαμ. Τέλος, στο Diamond League στη Ντόχα είχε ρίξει 93,07μ. που είναι το εθνικό και ατομικό ρεκόρ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία