Γενικά
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών και Γυναικών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα.

Το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Συνθέτων Α-Γ στην Πάτρα

Στο Πανελλήνιο Συνθέτων στο έπταθλο μετέχουν Υφαντίδου, Παπαδοπούλου και Τζικανούλα και στο δέκαθλο Περιστέρης και Ανδρέογλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών και Γυναικών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Με τη λήξη της προθεσμίας για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και την επεξεργασία από την Οργανωτική Επιτροπή, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα αγωνίσματα που αποτελούν μέρος του προγράμματος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών 2022.

Από τις συμμετοχές στο έπταθλο ξεχωρίζουν της Σοφίας Υφαντίδου, της Πασχαλίνας Παπαδοπούλου και της Στέλλας Τζικανούλα. Στους άνδρες στο δέκαθλο θα είναι ο Άρης Περιστέρης και ο Άγγελος- Τζανής Ανδρέογλου.

ΣΥΝΘΕΤΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-22

Ωρολόγιο-Πρόγραμμα

Ματαίωση για φέτος του «Φεστιβάλ Συνθέτων Αγωνισμάτων»

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων είχε προκηρυχθεί από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου να διεξαχθεί και «Φεστιβάλ Συνθέτων Αγωνισμάτων» για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ18 (δέκαθλο ανδρών Κ18 – έπταθλο γυναικών Κ18) και Κ16 (όκταθλο αγοριών Κ16 – έξαθλο κοριτσιών Κ16). Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στη ματαίωσή τους.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία