Viral
Η Τόρι Φράνκλιν έφθασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Αμερικανίδα ευχαρίστησε τον Πομάσκι.

Το μήνυμα και το ευχαριστώ της Τόρι Φράνκλιν στον Γιώργο Πομάσκι

Η Τόρι Φράνκλιν τόνισε ότι μέσα σε τρεις μήνες συνεργασίας με τον Γιώργο Πομάσκι είδε άμεσα αποτελέσματα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τόρι Φράνκλιν έφθασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Αμερικανίδα ευχαρίστησε τον Πομάσκι.

Η κορυφαία άλτρια χάρηκε τις τελευταίες ημέρες τη μεγάλη της επιτυχία, αλλά ταυτόχρονα δεχόταν βροχή μηνύματα από τους ακολούθους της στα social media. Η 29χρονη θέλησε να απαντήσει. Μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ένα μεγάλο μήνυμα. Αφιέρωσε φυσικά ειδικό χώρο, στον άνθρωπο που την οδήγησε στο βάθρο στο Γιουτζίν, με μεγάλη επίδοση μάλιστα, 14,72μ., τον Γιώργο Πομάσκι. Ο κορυφαίος προπονητής μέσα σε περίπου τρεις μήνες την έφθασε να έχει την αυτοπεποίθηση και να είναι σε κατάσταση ώστε να διεκδικήσει το μετάλλιο στο Όρεγκον.

Δείτε τι έγραψε

Όλο το μήνυμα της Τόρι Φράνκλιν

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πέρασαν και έφυγαν από αυτό το ταξίδι. Υπάρχουν τόσοι να ευχαριστήσω. Κάποιους θα ευχαριστούσα που με ενθάρρυναν, με ώθησαν και με βοήθησαν να μεγαλώσω, ενώ άλλους θα ευχαριστούσα που με άφησαν να φύγω, που προσπάθησαν να με γκρεμίσουν ή απλώς με μέτρησαν. Αυτοί οι άνθρωποι επανέφεραν τη φωτιά και την ορμή μου να πετύχω. Με έκαναν να ρίξω μια ματιά στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια και να δω ότι περνούσα σε ένα κύκλο μετριότητας. Ήταν αυτός ο χρόνος που μου επέστρεψε να συνδεθώ πιο βαθιά με τον εαυτό μου και να κάνω πραγματικές αλλαγές».

«Υπάρχει χωρίς αμφιβολία ένας άνθρωπος που πρέπει να ευχαριστήσω ειλικρινά για την αλλαγή της καριέρας μου σε 3 μήνες! Ο προπονητής μου Γιώργος Πομάσκι. Μετακόμισα στην Ελλάδα την 1η Απριλίου και πατήσαμε έδαφος. Όταν σας λέω ότι είδα άμεσα αποτελέσματα, το εννοώ. Η μετάβαση ήταν τόσο ρευστή που θα άξιζε τον κόπο. Ακόμη και με τον περιορισμένο χρόνο που είχαμε μέχρι τα πρωταθλήματα, δεν ένιωσα ποτέ βιαστική ή «πίσω». Είχαμε χρόνο, έλεγε, «απλώς παίζουμε». Ήταν αυτή η ελαφριά και ελεύθερη νοοτροπία που με βοήθησε να προχωρήσω. Ακόμα και με το ελαφρύ γλωσσικό εμπόδιο τα καταφέραμε και ανυπομονώ για το τι θα φέρει ο υπόλοιπος χρόνος μας μαζί. Ευχαριστώ»!

«Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τον colindiment που με κράτησε υγιή και με στήριξε όσο ήμουν στο εξωτερικό. Η εικονική φυσικοθεραπεία ακούγεται τρελή, αλλά ο τρόπος που την κάνει λειτουργεί! Δεν θα ήμουν στη φόρμα που είμαι χωρίς την αφοσίωσή του στην επιτυχία μου».

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη μαμά και τη γιαγιά μου που ήταν η καλύτερη διαδρομή, στον ατζέντη μου που με ώθησε να επιμείνω και να κάνω τα καλά πράγματα, στην υπόλοιπη οικογένεια και τους φίλους μου που με αγάπησαν και με ενθάρρυναν σε όλο αυτό, και σε όλους εσάς, νέους και παλιούς ακόλουθους που είστε εδώ σε αυτό το ταξίδι μου. Ακόμα και αν δεν απαντώ σε κάθε μήνυμα, τα βλέπω όλα και νιώθω τα λόγια σας, τα like σας και τις φλόγες σας. Σημαίνουν τα πάντα για μένα. Ευγνωμοσύνη».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία