Γενικά
Στεφανίδη: Ότι βλέπεις στην τηλεόραση, δεν είναι αλήθεια - Ξέχασε ένα κόμμα

Στεφανίδη: Ότι βλέπεις στην τηλεόραση, δεν είναι αλήθεια – Ξέχασε μόνο ένα κόμμα

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια γύρω από την καταστροφική πυρκαγιά

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στεφανίδη: Χαμός έγινε στο Twitter γύρω από τις αναρτήσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, αναφορικά με τη φωτιά στην Παλλήνη και το σπίτι της που κινδύνευσε.

H κορυφαία επικοντίστρια έγραψε αρχικά:

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται».

Κάποιοι εξέλαβαν ως… αντιπολίτευση αυτό το tweet, με αποτέλεσμα να προκληθεί ντόρος.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν άφησε αναπάντητα αυτά τα σχόλια και σε ένα εξ αυτών ανέφερε:

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά, ναι, ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση, δεν είναι αλήθεια».

Η μοναδική μας ένσταση είναι αν η Κατερίνα Στεφανίδη θα έπρεπε να δώσει χρήση αντωνυμίας στη λέξη «ότι». Αυτή είναι η μοναδική… κομματική μας παρέμβαση. Οκ, υπάρχει μία δόση υπερβολής, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των γνωστών ΜΜΕ, έτσι λειτουργεί. 

Σε ένα άλλο σχόλιο απάντησε ως εξής:

«Το να ασκείς κριτική δεν είναι κομματικός προσανατολισμός. Ασκούσα κριτική και στην προηγούμενη κυβέρνηση αλλά δεν το θυμάσαι μάλλον».

Τι έγραψε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη

Στη… συζήτηση μπήκε και η μητέρα της Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

«Πού είπα εγώ ότι το έσωσαν (σ.σ. το σπίτι) οι άντρες της πυροσβεστικής; Ό,τι θες, ακούς. Είπα ότι ήρθε πυροσβεστικό χωρίς νερό και η υδροφόρα που περιμέναμε επίσης χωρίς νερό. Τόνισα ότι το σπίτι σώθηκε, όπως και των γειτόνων, λόγω τις παραμονής τους στον χώρο».

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία