Άλμα εις ύψος
Η Ιωάννα Σιώμου και η Μαρίγια Βούκοβιτς τιμήθηκαν στο Μαυροβούνιο και υπογράφηκε συμφωνία για βοήθεια στο δρόμο για το Παρίσι το 2024.

Τιμήθηκαν η Ιωάννα Σιώμου με την Μαρίγια Βούκοβιτς στο Μαυροβούνιο και υπέγραψαν… στο δρόμο για το Παρίσι! (φωτογραφίες)

Η Ιωάννα Σιώμου είχε οδηγήσει τη Μαρίγια Βούκοβιτς στο ασημένιο μετάλλιο στο ύψος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ιωάννα Σιώμου και η Μαρίγια Βούκοβιτς τιμήθηκαν στο Μαυροβούνιο και υπογράφηκε συμφωνία για βοήθεια στο δρόμο για το Παρίσι το 2024.

Η Ελληνίδα προπονήτρια ήταν καλεσμένη της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας σε εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Βούκοβιτς. Η Μαυροβούνια άλτρια που γυμνάζεται στη χώρα μας με την Ιωάννα Σιώμου, πήρε τη δεύτερη θέση στο ύψος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Ήταν η μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα της και η σημαντικότερη για το Μαυροβούνιο. Έτσι, οι δυο τους ταξίδεψαν στην πατρίδα της κορυφαίας άλτριας. Εκεί είχαν σειρά συναντήσεων, ανάμεσά τους με τον πρωθυπουργό της χώρας, Ντρίταν Αμπάζοβιτς. Η ομοσπονδιακή προπονήτρια τιμήθηκε από την ομοσπονδία Μαυροβουνίου, ενώ στις επαφές που είχε, υπογράφηκε και συμφωνία στήριξης στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η Μαρίγια Βοούκοβιτς είναι η κορυφαία αθλήτρια της χώρας και θα έχει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη η Ιωάννα Σιώμου μετά το γεμάτο διήμερο στο Μαυροβούνιο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει προπονήσεις με το γκρουπ της, που έχει μεταξύ άλλων τις πρωταθλήτριες στα εμπόδια Ελισάβετ Πεσιρίδου και στο ύψος Τατιάνα Γκούσιν. Η Μαρίγια Βούκοβιτς θα παραμείνει στην πατρίδα της για διακοπές και προς το τέλος του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με τις συναθλήτριές της και να ξεκινήσει τις προπονήσεις.

 

Η Ιωάννα Σιώμου τιμήθηκε και παρέλαβε το βραβείο της από τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου Ντρίταν Αμπάζοβιτς.

Την Μαρίγια Βούκοβιτς, που φορούσε το ασημένιο μετάλλιο, περίμεναν οι γονείς της στο αεροδρόμιο.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία