Ρίψεις
The Hero: Καλές βολές στο μίτινγκ σφαιροβολίας στο Λαύριο

The Hero: Καλές βολές στο μίτινγκ σφαιροβολίας στο Λαύριο

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, με 19,25μ. βελτίωσε το ρεκόρ του στη θερινή σεζόν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

The Hero: Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο μίτινγκ σφαιροβολίας που έγινε στο κέντρο του Λαυρίου, την Κυριακή 2 Απριλίου.

Ο Ιταλός Riccardo Ferrara αναδείχθηκε νικητής με 20,11 μ. και ο Οδυσσέας Μουζενίδης ακολούθησε με 19,25μ. βελτιώνοντας το ρεκόρ του στη θερινή σεζόν.

Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ παρότι βρίσκεται νωρίς στη σεζόν έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει των διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι. Ο αθλητής είχε ακόμη δύο έγκυρες βολές στα 17,78 μ. και στα 19,09 μέτρα.

Την τρίτη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε ο Τάσος Λατιφλάρι μες 18,99 μ. και προσπάθειες ακόμη στα 18,70 μ., 18,59 μ. και 18,64 μέτρα. Ο Αννίβας Οικονόμου, ο οποίος θα διεκδικήσει το όριο (17,80 μ.) για το Ευρωπαϊκό Κ23 ήταν 5ος με 17,62 μ., ενώ ο Κώστας Γεννίκης, που ανήκει στην ίδια κατηγορία, ακολούθησε με 17,53 μέτρα.

The Hero: Καλές βολές στο μίτινγκ σφαιροβολίας στο Λαύριο

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Elena Defrere με 15,18 μ. και ακολούθησε η Αναστασία Ντραγκομίροβα με 15,12 μέτρα.

Η αθλήτρια με αυτή της τη βολή βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ και πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Η τριάδα στις γυναίκες συμπληρώθηκε με την Μαρία Μαγκούλια (14,84 μ.).

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος