Άλματα
Τεντόγλου: Νίκη στο μίτινγκ της Ουγγαρίας

Τεντόγλου: Νίκη στο μίτινγκ της Ουγγαρίας

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε νικητής στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι του Σέκεσφεχερβαρ στην Ουγγαρία, με επίδοση 8,29 μ. που πέτυχε στην έκτη του προσπάθεια.

Παρά το γεγονός ότι ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι το πέμπτο άλμα, δεν είχε πρόβλημα στο φινάλε να απαντήσει στο 8,24 μ. του Τζαμαϊκανού Τατζάι Γκάιλ (το είχε πετύχει στο τέταρτο άλμα του).

Ο 25χρονος ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,10 μ., συνέχισε με 8,06 μ., ανέβηκε στα 8,19 μ., ήταν άκυρος στο 4ο άλμα, στο 5ο σημείωσε 8,01 μ. κι έκλεισε τον αγώνα του με το 8,29 μέτρα.

Παράλληλα έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο αθλητής θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη διοργάνωση της Βουδαπέστης, όπου θα διεκδικήσει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του στο άλμα σε μήκος.

Ακολούθησαν οι Τζάριον Λόουσον με 7.97 μ.-Γουίλιαμ Γουίλιαμς (7.89 μ.) κι ο Έκτορ Σάντος ήταν 5ος με 7.87 μ., ενώ ο Μαρκίς Ντέντι, με φετινό 8.34 μ., περιορίστηκε στα 7.77 μ.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία