Επικαιρότητα
Σακοράφα: Συνάντηση με τον Έλληνα πρέσβη της Κίνας

Σακοράφα: Συνάντηση με τον Έλληνα πρέσβη της Κίνας

Τι συζήτησε η Σοφία Σακοράφα με τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Κίνα

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, συνάντηση μεταξύ της Σοφίας Σακοράφα και του Ευγένιου Καλπύρη, πρεσβευτή της Ελλάδας στην Κίνα.

Ιδού τι αναφέρει ο Σύνδεσμος:

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και είχε σαν θέμα το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας ΣΕΓΑΣ και Ελληνικής Πρεσβείας στην Κίνα, πάνω σε αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Συγκεκριμένα, μεταξύ της κ. Σακοράφα και του κ. Καλπύρη, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Η προώθηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου στους Κινέζους πολίτες και τους εκπροσώπους του κινεζικού δρομικού κινήματος και η ανάδειξη των υψηλών αρχών και αξιών που εκφράζει ο Μαραθώνιος των Αθηνών.

Οι δρομείς της Κίνας, υποστηρίζουν ένθερμα το δρομικό κίνημα και συγχρόνως εκφράζουν με κάθε ευκαιρία τον θαυμασμό τους στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Η προβολή λοιπόν του Μαραθωνίου στα μεγάλα δρομικά γεγονότα της Κίνας και η διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων θ’ αποτελέσουν τον καλύτερο πρεσβευτή της Ομοσπονδίας και της χώρας μας στην υφήλιο.

Η πραγματοποίηση έκθεσης συλλεκτικών & ιστορικών αντικειμένων της ιστορίας του Μαραθωνίου, του ΣΕΓΑΣ και των Εθνικών Ομάδων.

Η έκθεση αυτή θα γίνει στην Κίνα και θα αποτελέσει μια σημαντική πολιτιστική δράση.

Ο Πρέσβης ευχαρίστησε την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για την πραγματοποίηση της συνάντησης και την συζήτηση, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού πάνω σε αυτά τα ζητήματα ενώ ο Πρέσβης δεσμεύτηκε ν’ αποστείλει αναλυτική πρόταση συνεργασίας.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία