Άλματα
Τεντόγλου: Έτοιμος για το Diamond League στη Ζυρίχη

Τεντόγλου: Έτοιμος για το Diamond League στη Ζυρίχη

Ο Μίλτος Τεντόγλου, κάτοχος όλων των κορυφαίων τίτλων στο παγκόσμιο στερέωμα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τεντόγλου: Λίγα 24ωρα από την εμφατική παρουσία και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, θα αγωνιστεί στο Diamond League της Ζυρίχης, την Πέμπτη (31/8).

Ο κάτοχος όλων των κορυφαίων τίτλων στο άλμα εις μήκος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να κλείσει τη χρονιά με μία ακόμη σπουδαία παρουσία.

Το επίπεδο του αυριανού αγώνα θα θυμίζει τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με τον άλτη του Γιώργου Πομάσκι να έχει τον πρώτο λόγο και τους Τζαμαϊκανούς Τάτζαϊ Γκέιλ και Κέρι Μακλιντ να προσπαθούν να κυνηγήσουν καλές εμφανίσεις.

Ο «χάλκινος» στο Παγκόσμιο του 2022 στο Όρεγκον Σίμον Εχάμερ (Ελβετία) θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε μεγάλα άλματα μετά την εμφάνιση στη Βουδαπέστη, όπως και ο Ιταλός πρωταθλητής Ευρώπης Κ20, Ματία Φουρλάνι.

Από τον αγώνα θα απουσιάζει ο μεγάλος αντίπαλος του Τεντόγλου στο φετινό Παγκόσμιο, ο Τζαμαϊκανός Πινόκ που ήταν δεύτερος με 8,50 μέτρα.

Το Diamond League της Ζυρίχης θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 στις 21.00.

Το μήκος των ανδρών ξεκινάει στις 21.24.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία