Άλματα
Στεφανίδη: Θετικά τα νέα, στάθηκε τυχερή η αθλήτρια

Στεφανίδη: Θετικά τα νέα, στάθηκε τυχερή η αθλήτρια

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε μαγνητική τομογραφία και φάνηκε πως υπάρχει διάστρεμμα πρώτου με δευτέρου βαθμού

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν μία από τις άτυχες αθλήτριες του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς τραυματίστηκε στα δοκιμαστικά άλματα στον προκριματικό του επί κοντώ στη Βουδαπέστη.

Η έμπειρη αθλήτρια έκανε την Δευτέρα μαγνητική τομογραφία και φάνηκε πως υπάρχει διάστρεμμα πρώτου με δευτέρου βαθμού, το οποίο αναμένεται να υποχωρήσει με ξεκούραση.

Η αθλήτρια στάθηκε αρκετά τυχερή καθώς δεν έχει κάποια ρήξη, που θα απαιτούσε μεγαλύτερο διάστημα αποκατάστασης και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μόναχο, όπως πάντα στη ζωή της, προσπάθησε να πάρει τα θετικά από αυτή την ιστορία και να κοιτάξει μπροστά εν όψει του 2024 και τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

«Το αφήσαμε ήσυχο να περάσει μόνο του. Πιστεύω σε δύο εβδομάδες θα είμαι πολύ καλά. Ήδη στην μία εβδομάδα νιώθω πως έχει αρχίσει να βελτιώνεται πάρα πολύ.

Προσπαθώντας να δω τα θετικά σκέφτηκα πως ίσως μου βγει και σε καλό όλο αυτό, γιατί τώρα ό,τι ασκησιολόγιο κάνω για να το δυναμώσω για να μην υπάρχει πιθανότητα να το πάθω πάλι, θα το κάνω και στα δύο πόδια ώστε να μην έχω προβλήματα με πελματιαία και φτέρνα, όπως έγινε τις προηγούμενες σεζόν.

Ήταν πολύ κακή η στιγμή που έγινε, γιατί ήμουν στο Παγκόσμιο. Μου δίνει κίνητρο αυτό γιατί έχασα έναν μεγάλο αγώνα, αλλά θεωρώ πως θα με βοηθήσει στην προετοιμασία μου αυτό που έγινε», είπε η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ.

Η Στεφανίδη θα ταξιδέψει την Παρασκευή (1/9) στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει την περίοδο διακοπών κι έπειτα θα επανέλθει στον νέο κύκλο προετοιμασίας εν όψει των αγώνων της νέας απαιτητικής χρονιάς.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία