Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Δήμητρα Γναφάκη δεν κατάφερε να βρει αγώνα στο εξωτερικό, καθώς ήθελε να κάνει άλλη μια κούρσα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Τέλος η σεζόν για την Δήμητρα Γναφάκη, που ξεκινάει διακοπές

Η Δήμητρα Γναφάκη έτρεξε τελευταία φορά στα ημιτελικά στα 400μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη δεν κατάφερε να βρει αγώνα στο εξωτερικό, καθώς ήθελε να κάνει άλλη μια κούρσα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν σε καλή κατάσταση και ήθελε να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από 56 δευτερόλεπτα στα 400μ. εμπόδια. Για το λόγο αυτό όταν επέστρεψε από τη Γερμανία, με τον προπονητή της Μιχάλη Μανουσάκη είχαν αποφασίσει να συνεχίσει τους αγώνες. Η αναζήτησε μίτινγκ στο εξωτερικό αυτή την εποχή αποδείχθηκε πολύ δύσκολη. Οι θέσεις σε μίτινγκ που ήθελε να μετάσχει η Κρητικοπούλα είχαν κλείσει και έτσι, σταμάτησε τις προπονήσεις. Η κορυφαία μας εμποδίστρια θα ξεκινήσει τις διακοπές της, για να επιστρέψει προς τα τέλη του μήνα και να μπει και πάλι στις προπονήσεις. Άλλωστε του χρόνου στο καλεντάρι αγώνων δεσπόζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη που είναι ο κύριος στόχος. Υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Η 25χρονη πάντως είχε μια πολύ καλή σεζόν που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο Μόναχο πέτυχε δύο ατομικό ρεκόρ, αρχικά στις σειρές στα 400μ. εμπόδια με 56.45 και στη συνέχεια στα ημιτελικά το κατέβασε σε 56.14.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία