Άλμα εις ύψος
Ο Αντρέα Μίτα έκανε μια πολύ καλή σεζόν στο ύψος και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη νέα χρονιά, που έχει μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Κ20.

Στόχος η σταθερότητα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 για τον Αντρέα Μίτα

Ο Αντρέα Μίτα κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια στο ύψος τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, όσο και στο Κ20 στις Σέρρες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αντρέα Μίτα έκανε μια πολύ καλή σεζόν στο ύψος και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη νέα χρονιά, που έχει μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Κ20.

Ο νεαρός άλτης έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά στην Πρέβεζα. «Η φετινή σεζόν πήγε καλά, πήδηξε 2,15μ. ο Αντρέα και ήταν παρών στην κορυφαία διοργάνωση στην κατηγορία του, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Ισραήλ. Έχουμε μπει στις προπονήσεις, αφού ο πρώτος στόχος είναι οι αγώνες του κλειστού. Οι προπονήσεις γίνονται στην Πρέβεζα, αλλά το βασικό στάδιο προετοιμασίας αναμένουμε να γίνει τον Νοέμβριο στην Κύπρο. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να κατοχυρώσει ο Αντρέα επιδόσεις στο 2,15μ. και σε ό,τι αφορά τις διοργανώσεις, στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20», λέει στο Stivostime η προπονήτριά του Σίλα Γέροντα.

Ο Αντρέα Μίτα ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στο ύψος με 2,06μ. που είχε περάσει σε αγώνες στον Άγιο Κοσμά. Στον ανοιχτό έκανε το απόλυτο ρεκόρ του με 2,15μ. στους αγώνες «Νίκη Μπακογιάννη» στη Λαμία. Στη Γυμνασιάδα που έγινε τον περασμένο Μάιο στην Καέν πήρε την 5η θέση. Κατέκτησε τα χρυσά μετάλλιο τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, όσο και το Κ20 στις Σέρρες. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ έφθασε στον τελικό και «άγγιξε» το μετάλλιο καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Τέλος, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία