Κλειστός Στίβος
Η Αναΐς Καραγιάννη και η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχωρούν την Τρίτη για τη Σερβία για να πάρουν μέρος την Τετάρτη στο μίτινγκ στο Βελιγράδι.

Στο Βελιγράδι τρέχουν την Τετάρτη Αναΐς Καραγιάννη και Ελισάβετ Πεσιρίδου

Η Αναΐς Καραγιάννη τρέχει στο Βελιγράδι και προέρχεται από το ατομικό ρεκόρ με 8.18 στα 60μ. εμπόδια που πέτυχε το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναΐς Καραγιάννη και η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχωρούν την Τρίτη για τη Σερβία για να πάρουν μέρος την Τετάρτη στο μίτινγκ στο Βελιγράδι.

Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης στα 60μ. εμπόδια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αναΐς Καραγιάννη έκανε εντυπωσιακή κούρσα το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα στο ΣΕΦ τερματίζοντας σε 8.18. Η αθλήτρια του Γιώργου Παναγιωτόπουλου έσπασε το ατομικό της ρεκόρ και ανέβηκε 7η όλων των εποχών στην Ελλάδα. Αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του μίτινγκ στη σερβική πρωτεύουσα στις 15 Φεβρουαρίου και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

Από την άλλη η Ελισάβετ Πεσιρίδου έτρεξε στην ημερίδα σε 8.29 και έχει φετινό ρεκόρ 8.23 που είχε κάνει στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο. Αυτό που επιδιώξει είναι να κατεβάσει το ρεκόρ της και να «εδραιωθεί» στις πρώτες του ράνκινγκ στο «Road to Istanbul». Ο ανταγωνισμός τόσο στο Βελιγράδι, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 18-19 του μήνα βοηθάει τις δύο εμποδίστριες να «βγάλουν» καλές επιδόσεις.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία