Άλμα εις ύψος
Η Ελευθερία Χριστογεώργου αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Γαλλία για να πάρει μέρος το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στη Ναντ.

Στο μίτινγκ στη Ναντ αγωνίζεται το Σάββατο η Ελευθερία Χριστογεώργου- Οι αντίπαλές της

Η Ελευθερία Χριστογεώργου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στο ύψος 1,87μ. από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελευθερία Χριστογεώργου αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Γαλλία για να πάρει μέρος το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στη Ναντ.

Είναι ουσιαστικά ο πρώτος φετινός αγώνας για την Ελληνίδα αθλήτρια, που θέλει να βρει το ρυθμό της, μετά από μια περίοδο προετοιμασίας. Στη Ναντ κάνει δυνατό ξεκίνημα, αφού αντιμετωπίζει κορυφαίες άλτριες.

Σε μια προπονητική ημερίδα που είχε γίνει στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ είχε περάσει το 1,73μ. Η άλτρια του Δημήτρη Βασιλικού έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 1,87μ. από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ όταν είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο. Στον ανοιχτό έχει 1,93μ., από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο «γκαλά» στη Φιλοθέη.

Η 24χρονη μετά τη Ναντ έχει κλείσει ν’ αγωνιστεί στις 2 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ. Στόχος της και μέσα από τους αγώνες της είναι να βελτιώσει τη θέση της στο ράνκινγκ. Το ύψος γυναικών είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:20 (τοπική ώρα).

Οι συμμετοχές στο ύψος γυναικών

Ελευθερία Χριστογεώργου (Ελλάδα)

Λόρα Σαλέν- Εγικέ (Γαλλία)

Ναουάλ Μενικέρ (Γαλλία)

Ιρίνα Χεραστσένκο (Ουκρανία)

Λόρα Ζίαλορ (Βρετανία)

Σολέν Ζικέλ (Γαλλία)

Σίνι Λάλα (Φινλανδία)

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία