Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Για τις ΗΠΑ αναχώρησε την Πέμπτη ο Κώστας Βογιατζάκης, καθώς είναι ο προπονητής της Κύπριας πρωταθλήτριας στα σπριντ Ολίβιας Φωτοπούλου.

Στο Γιουτζίν ο Κώστας Βογιατζάκης για την Ολίβια Φωτοπούλου

Η Ολίβια Φωτοπούλου προπονείται τη φετινή σεζόν με τον Κώστα Βογιατζάκη στον Άγιο Κοσμά και μαζί με την Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για τις ΗΠΑ αναχώρησε την Πέμπτη ο Κώστας Βογιατζάκης, καθώς είναι ο προπονητής της Κύπριας πρωταθλήτριας στα σπριντ Ολίβιας Φωτοπούλου.

Η Κυπριακή ομοσπονδία ενημέρωσε τον Έλληνα προπονητή, πως θα καλύψει τα έξοδα προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στην αθλήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν. Ο Κώστας Βογιατζάκης «πέταξε» από την Αθήνα για τη Νέα Υόρκη και από εκεί με άλλη πτήση θα μεταβεί στο Πόρτλαντ. Πάντως, ζήτησε να επιστρέψει νωρίτερα, καθώς η Ραφαέλα Σπανουδάκη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και ετοιμάζεται να μπει στα 200μ. στα «Τοφάλεια» στις 24 Ιουλίου. Ο στόχος είναι να «γράψει» μια καλή επίδοση και να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά την Ολίβια Φωτοπούλου, που προπονείται φέτος με το γκρουπ του Έλληνα τεχνικού και δίπλα στην Ραφαέλα Σπανουδάκη, έχει κάνει πολύ καλή σεζόν. Πέτυχε ατομικά ρεκόρ τόσο στα 100μ. με 11.37 στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά, όσο και στα 200μ. με 22.99 στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, στις ημιτελικές σειρές, ενώ στον τελικό είχε τρέξει σε 23.01, όπου είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αγωνίζεται στα 200μ. και οι προκριματικές σειρές είναι προγραμματισμένες την 4η ημέρα (18 Ιουλίου). Η 25χρονη έχει τη δυνατότητα να προκριθεί.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία