Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Ολίβια Φωτοπούλου θα συνεχίσει με προπονητή τον Κώστα Βογιατζάκη. Η Κύπρια πρωταθλήτρια συμφώνησε με τον Έλληνα ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η Ολίβια Φωτοπούλου συνεχίζει με τον Κώστα Βογιατζάκη

Η Ολίβια Φωτοπούλου έχει προγραμματίσει δύο αγώνες το επόμενο διάστημα, στις 25 Μαΐου στη Γερμανία και στις 29 του ίδιου μήνα στα Χανιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ολίβια Φωτοπούλου θα συνεχίσει με προπονητή τον Κώστα Βογιατζάκη. Η Κύπρια πρωταθλήτρια συμφώνησε με τον Έλληνα ομοσπονδιακό τεχνικό.

Μετά την κοινή προετοιμασία που είχε κάνει αρχές Μαΐου, όπως είχε γράψει το Stivostime, η Ολίβια Φωτοπούλου συζήτησε με τον Κώστα Βογιατζάκη να συνεργαστούν κανονικά όλη τη φετινή σεζόν. Η 25χρονη γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά και σε λίγες ημέρες θα έχει δίπλα της και την Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η κορυφαία Ελληνίδα σπρίντερ είχε έναν τραυματισμό και απέχει από τις προπονήσεις. Θα επανέλθει με σκοπό να τρέξει στα «Βενιζέλεια» στις 29 Μαΐου ή αν δεν προλάβει στα «Δρόμεια» στη Βάρη στις 2 Ιουνίου. Στα Χανιά θα αγωνιστεί και η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία νωρίτερα στις 25 Μαΐου έχει κλείσει να τρέξει σε μίτινγκ στη Γερμανία και στην πόλη Ντεσάου.

Φέτος έχει κάνει δύο κούρσες στα 100μ. στο ισπανικό πρωτάθλημα συλλόγων στην Αντουχάρ που έκανε 11.52 και στο μίτινγκ στη Λεμεσό που έτρεξε σε 11.59. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 11.38 από πέρσι στο Ντεσάου, το μίτινγκ που αγωνίζεται την ερχόμενη Τετάρτη.

Στον κλειστό μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, ενώ σε μίτινγκ στη Βαλένθια είχε σπάσει το παγκύπριο ρεκόρ στα 200μ. με 23.46. Έχει ατομικό ρεκόρ 23.31 στα 200μ. από πέρσι. Έχει τριπλό στόχο στη σεζόν. Είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν, οι Αγώνες Κοινοπολιτείας στο Μπέρμιγχαμ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία