Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Ολίβια Φωτοπούλου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και κάνει προετοιμασία, μαζί με την Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Κοινή προετοιμασία Σπανουδάκη, Φωτοπούλου στον Άγιο Κοσμά

Η Ολίβια Φωτοπούλου άνοιξε τη φετινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα συλλόγων τρέχοντας τα 100μ. σε 11.52.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ολίβια Φωτοπούλου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και κάνει προετοιμασία, μαζί με την Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Η Κύπρια πρωταθλήτρια επέστρεψε από την Ισπανία, όπου έκανε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν στον ανοιχτό. Μετείχε στο ισπανικό πρωτάθλημα συλλόγων που έγινε στην Αντουχάρ. Έτρεξε τα 100μ. σε 11.52 και μετείχε στα 4×100μ. με την ομάδα της, όπου τερμάτισαν σε 45.91.

Η 25χρονη προετοιμάζεται στον Άγιο Κοσμά, με το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη. Έχουν συμφωνήσει όποτε έρχεται για προπονήσεις στην Ελλάδα, να την παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η Ολίβια Φωτοπούλου την επόμενη εβδομάδα θα πάει στην Κύπρο για να μετάσχει στο διεθνές μίτινγκ στη Λεμεσό.

Στον κλειστό μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, ενώ σε μίτινγκ στη Βαλένθια είχε σπάσει το παγκύπριο ρεκόρ στα 200μ. με 23.46. Έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 11.38 και 23.31 στα 200μ. από πέρσι. Έχει τριπλό στόχο στη σεζόν. Είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν, οι Αγώνες Κοινοπολιτείας στο Μπέρμιγχαμ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία