Ακοντισμός
Ο Δημήτρης Τσίτσος ταξίδεψε την Κυριακή στην Κύπρο για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, μαζί με τον προπονητή του.

Στην Κύπρο για προετοιμασία ο Δημήτρης Τσίτσος

Ο Δημήτρης Τσίτσος θα κυνηγήσει βολές πάνω από τα 80μ. με στόχο μέσω ράνκινγκ την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Τσίτσος ταξίδεψε την Κυριακή στην Κύπρο για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, μαζί με τον προπονητή του.

Ο αθλητής του Θωμά Κυριαζή θα μείνει με τον προπονητή του μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου. «Θα επιστρέψουμε την Παρασκευή γιατί ο Δημήτρης θα πάει στην Κρήτη για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα», λέει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής. Ο Τσίτσος ανήκει στον Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος και θα βοηθήσει τον σύλλογό του στους αγώνες. «Ο στόχος είναι οι τρεις αγώνες μέσα στον Μάιο για τον Δημήτρη να βγουν καλές επιδόσεις. Στις 15 Μάη είναι το φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη, στις 21 του ίδιου μήνα τα Παπαφλέσσεια στην Καλαμάτα και στις 29 Μαΐου το μίτινγκ στα Χανιά. Από εκεί και πέρα υπάρχει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούνιο. Μέσα από τους αγώνες αυτούς ο σκοπός είναι να ρίξει πάνω από 80 μέτρα. Να κάνει ρεκόρ και να κυνηγήσει μέσω ράνκινγκ την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Τώρα από εκεί και πέρα, μέσα στους στόχους είναι και οι Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν», καταλήγει ο Θωμάς Κυριαζής.

Ο Δημήτρης Τσίτσος έχει ατομικό ρεκόρ 78,22μ. από πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν. Έφθασε κοντά στο μετάλλιο, αλλά κατετάγη τέταρτος. Ο 21χρονος έχει ήδη κάνει δύο αγώνες στον ακοντισμό. Στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο έριξε 77,44μ. και στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία 74,39μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία