Δισκοβολία
Η Αρετή Φιλιππίδου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας για τη νέα χρονιά στην Κύπρο. Βασικός της στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Κ23.

Στην Κύπρο για προετοιμασία η Αρετή Φιλιππίδου

Η Αρετή Φλιππίδου θα ταξιδέψει μαζί με τον προπονητή και πατέρα της Δάκη Φιλιππίδη στις αρχές Ιανουαρίου στη Λεμεσό για προετοιμασία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αρετή Φιλιππίδου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας για τη νέα χρονιά στην Κύπρο. Βασικός της στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Κ23.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαζί με τον πατέρα και προπονητή της Δάκη Φιλιππίδη θα πάνε στη Λεμεσό για να συνεχίσουν τις προπονήσεις, που αυτή την εποχή πραγματοποιούν στη Θεσσαλονίκη. «Έχουμε υπολογίσει να φύγουμε μεταξύ 3 και 6 Ιανουαρίου. Θα πάμε στη Λεμεσό και θα παραμείνουμε για περίπου δέκα ημέρες. Είναι μια αλλαγή για εμάς και ελπίζουμε να βγει όγκος προπόνησης. Ο πρώτος στόχος μου είναι να βγει μια καλή επίδοση στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων που πιθανότατα θα γίνει στο Ηράκλειο. Ο μεγάλος στόχος φυσικά είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσποο. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην κατηγορία και θα ήθελα να συνδυαστεί και με καλές επιδόσεις», δήλωσε στο Stivostime η ρίπτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας.

Η 19χρονη εντυπωσίασε φέτος φθάνοντας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στη δισκοβολία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στο Κάλι της Κολομβίας. Έχει ατομικό ρεκόρ 55,12μ. από πέρσι που αποτελεί και το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία