Γενικά
Ο πρόεδρος της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ για να παραβρεθεί στο Γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης Στίβου.

Στην Αθήνα ο Σεμπάστιαν Κόου, αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ

Ο πρόεδρος της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ για να παραβρεθεί στο Γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης Στίβου. Στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι, ο Βρετανός αξιωματούχος συναντήθηκε και με το μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτη Δημάκο. Ως γνωστόν διατηρούν μια πολύ καλή σχέση και είχαν την ευκαιρία να […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο πρόεδρος της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ για να παραβρεθεί στο Γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης Στίβου.

Στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι, ο Βρετανός αξιωματούχος συναντήθηκε και με το μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτη Δημάκο. Ως γνωστόν διατηρούν μια πολύ καλή σχέση και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούν την World Athletics και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Ο Παναγιώτης Δημάκος, που είναι και μέλος της ABAF και ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ προσκάλεσε τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου να έρθει στην Αθήνα τον Νοέμβριο. Η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Γκαλά της ABAF. Στη διάρκειά του, ως γνωστόν, ανακοινώνονται και βραβεύονται οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς. Έτσι, ο Σεμπάστιαν Κόου αποδέχθηκε την πρόσκληση και αναμένεται να έρθει στη χώρα μας. Πέρσι να θυμίσουμε ότι το Γκαλά είχε γίνει στο Βελιγράδι, όπου κορυφαίος αθλητής είχε βραβευτεί ο Μίλτος Τεντόγλου. Αντιπροσωπία του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφία Σακοράφα είχε ταξιδέψει στη σερβική πρωτεύουσα και είχε σειρά επαφών.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία