Άλμα επί κοντώ
Μία από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 ήταν η Ηρώ Βραδή, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ.

Στην Αθήνα για προετοιμασία η Ηρώ Βραδή μέχρι το Πανελλήνιο

Η Ηρώ Βραδή έχει ως βασικό στόχο τη φετινή χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μία από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 ήταν η Ηρώ Βραδή, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ.

Η νεαρή άφησε υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας, καθώς ο μεγάλος της στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Βελιγράδι ήταν δεύτερη με 3,60μ.

«Είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνισή μου. Είχα ένα θέμα με τα κοντάρια, γιατί ήταν καινούρια και δεν τα έχω συνηθίσει», λέει στο Stivostime η 20χρονη από την Κέρκυρα. «Χρειάζεται να βάλουμε προπόνηση και να μάθει τα νέα κοντάρια. Λόγω των συνθηκών στην Κέρκυρα θα έρθουμε από το Σάββατο στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για προετοιμασία μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ», δηλώνει από την πλευρά του στο Stivostime ο προπονητής της Παύλος Σκορδίλης. «Η χειμερινή περίοδο στο νησί ήταν δύσκολη. Έριξε για μεγάλο διάστημα πολύ βροχή και είχε και αέρα. Παρόλα αυτά πήγαμε καλά στους Βαλκανικούς Αγώνες. Ο στόχος για την Ηρώ είναι το Κάλι», καταλήγει ο Έλληνας προπονητής.

Η άλτρια του Κερκυραϊκού ξεκίνησε από το τραμπολίνο και μόλις άρχισε να ασχολείται με τον στίβο, της πρότειναν να κάνει επί κοντώ. «Μόλις το δοκίμασα, μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά η Ηρώ Βραδή.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι στο επί κοντώ είναι 4,05μ. Το ατομικό ρεκόρ της νεαρής επικοντίστριας είναι 3,65μ. στον κλειστό και 3,95μ. στον ανοιχτό. Τα 3,95μ. είχε περάσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από την Αναστασία Ρέτσα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία