Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 10.000μ.
Η Λαμία θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Μαΐου στο στάδιο Καμαρίτσας.

Στη Λαμία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. στις 7 Μαΐου

Στη Λαμία θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. ανδρών- γυναικών και ανδρών- γυναικών Κ23.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Λαμία θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Μαΐου στο στάδιο Καμαρίτσας.

Η πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας θα διοργανώσει τα 10.000μ. σε άνδρες και γυναίκες και στην κατηγορία Κ23. Όπως ανέφερε η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, η Ομοσπονδία ανέθεσε τη διοργάνωση μετά από αίτημα του δήμου Λαμιέων.

«Έτσι ο Δήμος δείχνει έμπρακτα τη συμβολή και τη στήριξή του στις μεγάλες διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στη πόλη. Με την τεχνογνωσία και κατάρτιση του Τμήματος Αθλητισμού, των Σωματείων και αθλητών Στίβου, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα στην ανάπτυξη του Αθλητισμού. Τοποθετώντας την πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και ειδικότερα στον χώρο του στίβου.

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και με την καθολική στήριξη των Αθλητικών Σωματείων Στίβου της πόλης, υποδέχεται για πρώτη φορά μια μεγάλη διοργάνωση Στίβου. Σε μια περιοχή που έχει αναδείξει πρωταθλητές στον στίβο με εξέχουσα προσωπικότητα την ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη».

Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους πρωταθλητές που προέρχεται από τη Λαμία στα 10.000μ. είναι ο Μάριος Αναγνώστου. Ο αθλητής της Αναγέννησης Λαμίας στην περσινή διοργάνωση που είχε γίνει στις 16 Μαΐου στον Άγιο Κοσμά είχε κερδίσει σε 30.00.34. Ήταν νικητής και στην Κ23, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Γκλόρια Πριβιλέτζιο με 35.23.87 και στην Κ23 η Καλλιόπη Σκαρπέτη σε 36.17.44.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία