Επικαιρότητα
Στεφανίδη και Καραλής για νέες «πτήσεις» σε Ιταλία και Πολωνία

Στεφανίδη και Καραλής για νέες «πτήσεις» σε Ιταλία και Πολωνία

Η Κατερίνα Στεφανίδη στη Φλωρεντία, ο Εμμανουήλ Καραλής σε Χορζόφ και Μπίντγκοζ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κατερίνα Στεφανίδη και Εμμανουήλ Καραλής μπαίνουν και πάλι σε αεροπλάνα, προκειμένου να κάνουν νέες «πτήσεις» σε αγώνες στο εξωτερικό.

Την τρίτη της αγωνιστική στάση για τη σεζόν του ανοιχτού στίβου θα κάνει την Παρασκευή (2/6) η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα πάρει μέρος στο Diamond League της Φλωρεντίας, αγώνας που θα αποτελέσει ένα ακόμη τεστ ενόψει του μεγάλου στόχου της χρονιάς που δεν είναι άλλος από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η 33χρονη πρωταθλήτρια έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 4,55 μ. που είχε σημειώσει στις 5 Μαΐου στο Diamond League της Ντόχα.

Στον αγώνα της στη Φλωρεντία θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Αμερικανίδες Κέιτ Μουν (4,81 μ. φετινή επίδοση), Σάντι Μόρις (4,71 μ. φετινή επίδοση), τη Σλοβάκα Τίνα Σούτεϊ (4,76 μ. φετινή επίδοση), την Ιταλίδα Ελίσα Μολινάρο (4,56 μ. φετινή επίδοση) και τη Φινλανδή Βίλμα Μούρτο (4,55 μ. φετινή επίδοση).

Ο αγώνας της Στεφανίδη ξεκινά στις 20.43 (ώρα Ελλάδας) και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3 στις 21.00.

Ο Εμμανουήλ Καραλής από την άλλη θα βρεθεί για τρίτη φορά στην Πολωνία όπου θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στην πόλη Χορζόφ.

Ο 23χρονος άλτης του επί κοντώ θα κάνει τον τέταρτο αγώνα του για τον ανοιχτό στίβο και στόχος του είναι να ανέβει ακόμη ψηλότερα από τα 5,71 μ. που σημείωσε στις 21 Μαΐου στο Μπιάλιστοκ.

Ο Καραλής θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τον Πολωνό Πιότρ Λίσεκ, αθλητή με τον οποίο κάνουν μαζί μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό θα παραμείνει στην Πολωνία καθώς την Τρίτη (6/6) θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μπίντγκοζ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία