Επικαιρότητα
Στις 18:45 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50), ο Γιάννης Μαμουζέλος, το βιβλίο του.

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου

Ένας «δικός» μας άνθρωπος σήμερα στις 18:45 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50), ο Γιάννης Μαμουζέλος, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο: «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένας «δικός» μας άνθρωπος σήμερα στις 18:45 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50), ο Γιάννης Μαμουζέλος, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο: «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο». Το βιβλίο της καρδιάς όπως το είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος ο συγγραφέας με κείμενό του στο Stivostime.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ

«Ο ΠΣΑΤ με χαρά ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του (1952-2022), υποστήριξε την έκδοση του βιβλίου του συναδέλφου Γιάννη Μαμουζέλου «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο».

Το βιβλίο αποτελεί μια πρωτότυπη και συναρπαστική παρουσίαση της εξέλιξης της αθλητικής δημοσιογραφίας από τον 19ο στον 21ο αιώνα, πολλαπλά χρήσιμη όχι μόνο για τους συναδέλφους, αλλά και για ολόκληρη την αθλητική οικογένεια.

Επίσης υπηρετεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο για όλους σκοπό: την ενίσχυση του «Λογαριασμού Αλληλεγγύης» του Συνδέσμου, στον οποίο πρόσφερε τα δικαιώματα ο συγγραφέας.

Παρακαλούμε για την προβολή της σημαντικής έκδοσης από κάθε «Μέσο» και την στήριξη της από παλιούς και νέους συναδέλφους αλλά και από τις εταιρίες ΜΜΕ

Σημ 1: Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και ώρα 18:45 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50).

Σημ.2: Το βιβλίο, με τιμή 12,15 ευρώ, πωλείται είτε από τον εκδοτικό οίκο iWrite με ηλεκτρονική παραγγελία ΕΔΩ, είτε στα μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία.»

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Μιχάλης Ιακώβου

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τον στίβο και τα νέα του. Προσπαθώ να δώσω την είδηση, χωρίς προσωπικά σχόλια και «προσωπικές πινελιές». Η είδηση πρέπει να είναι αντικειμενική, όλα τα άλλα δεν είναι ειδήσεις, αλλά απόψεις

Μιχάλης Ιακώβου - Αρθρογραφία