Γεράσιμος Μανωλίδης
ΣΕΓΑΣ: Η νέα ιστοσελίδα της ομοσπονδίας του κλασικού αθλητικού δείχνει πολλά περισσότερα από μια βελτιωμένη διαδικτυακή εικόνα.

ΣΕΓΑΣ: Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δείχνουν μεράκι

Η νέα ιστοσελίδα της ομοσπονδίας του κλασικού αθλητικού δείχνει πολλά περισσότερα από μια βελτιωμένη διαδικτυακή εικόνα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για χρόνια το site του ΣΕΓΑΣ λειτουργούσε συμβατικά. Όχι να υπάρχει απλώς για να υπάρχει, αλλά για να εξυπηρετεί τις βασικές ανάγκες ενημέρωσης. Η νέα του μορφή, εκτός από την αισθητική βελτίωση στο μάτι, προσφέρει και πρακτικότητα.

Η πρώτη αίσθηση, ασχέτως αν δεν μπορείς στην πραγματικότητα να πάρεις μυρωδιά, είναι αυτή όταν μπαίνεις σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο. Το «φρεσκοβαμμένο» του πράγματος, η καθαρότητα, το καινούργιο, το φρέσκο δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας. Η αισθητική βελτίωση είναι κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί. Το πρακτικό κομμάτι ήταν το ζητούμενο.

Στο νέο site του ΣΕΓΑΣ ο ενδιαφερόμενος για τον στίβο μπορεί να βρει τα πάντα. Τι έγινε, τι θα γίνει, πότε θα γίνει. Του παρέχεται μια πλήρη ενημέρωση για τα σωματεία, τους αθλητές, τα οικονομικά προγράμματα. Πληροφορίες για καθετί που είναι εύκολες τις πρόσβασή τους ακόμα και στους μη εξοικειωμένους και ξεκάθαρες.

Από τέτοια μικρά πράγματα, όπως η δια ζώσης γενική συνέλευση στο Hayat και όχι σε κάποια παγερή εκδήλωση, από το νέο διαδικτυακό τόπο συνάντησης, από τις νέες δράσεις και τις ενημερώσει, δημιουργείται κομμάτι κομμάτι κάτι πραγματικά μεγάλο. Ας το πούμε για μία ακόμα φορά, αν και πλέον οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Ο στίβος είναι στα καλύτερα χέρια… Σε χέρια ανθρώπων με όρεξη και μεράκι.

Δείτε ΕΔΩ τη νέα ιστοσελίδα του κλασικού αθλητισμού

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης - Αρθρογραφία