Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η εμφάνιση της Ελισάβετ Πεσιρίδου στη Φιλοθέη της… άνοιξε το δρόμο για συμμετοχή της σε μίτινγκ στο εξωτερικό, στην Πράγα και το Σαμορίν.

Σε Πράγα και Σαμορίν συνεχίζει η Ελισάβετ Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έτρεξε στο Γκαλά γυναικών στη Φιλοθέη τα 100μ. εμπόδια σε 13.33 που είναι το φετινό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η εμφάνιση της Ελισάβετ Πεσιρίδου στη Φιλοθέη της… άνοιξε το δρόμο για συμμετοχή της σε μίτινγκ στο εξωτερικό, στην Πράγα και το Σαμορίν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει τους αγώνες της για τη φετινή σεζόν εκτός ελληνικών συνόρων. Θα ταξιδέψει για την Τσεχία αρχικά και τη Δευτέρα 6 Ιουνίου μετέχει στο μίτινγκ στην Πράγα. Εν συνεχεία θα μεταβεί στη Σλοβακία και την Πέμπτη 9 Ιουνίου αγωνίζεται στο μίτινγκ του Σαμορίν. Στόχος της αθλήτριας της Ιωάννας Σιώμου είναι να βελτιώσει τη φετινή της επίδοση. Στη Φιλοθέη και το Γκαλά γυναικών την περασμένη Τετάρτη, κέρδισε τα 100μ. εμπόδια σε 13.33. Είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση και έδειξε να βρίσκει ρυθμό. Με την εμφάνισή της αυτή έκλεισε δύο σημαντικά μίτινγκ στο εξωτερικό. Ικανά να της δώσουν βαθμούς, καθώς «κυνηγάει» την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Το σημαντικό είναι πως ξεκίνησε με 13.64 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά, ήταν άτυχη στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα, αφού χτύπησε μαζί με τη Ρουμάνα Αναμαρία Νέστεριουκ και δεν τερμάτισε. Στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά βελτιώθηκε με 13.41 και στη Φιλοθέη έτρεξε σε 13.33. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 12.93.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία