Γενικά
Η νέα Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ είχε κάνει όλες τις ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί και ο Στίβος στις σχολές προπονητών, που ξεκινάει η Γ.Γ.Α.

Σχολή προπονητών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Η σχολή θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 6 μήνες και θα περιλαμβάνει 300 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε 3 κύκλους σπουδών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η νέα Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ είχε κάνει όλες τις ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί και ο Στίβος στις σχολές προπονητών, που ξεκινάει η Γ.Γ.Α.

Μάλιστα, πολλοί παλιοί μεγάλοι πρωταθλητές είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έκαναν τις σχετικές αιτήσεις στην Ομοσπονδία, που προώθησε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Γ.Γ.Α. θα διοργανώσει, σε συνεργασία με αθλητικές ομοσπονδίες, σχολή προπονητών Α΄ επιπέδου.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμμετάσχει σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αθλητές που έχουν κατακτήσει 1η – 6η νίκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και αθλητές που έχουν κατακτήσει 1η – 4η νίκη σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Η σχολή θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 6 μήνες και θα περιλαμβάνει 300 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε 3 κύκλους σπουδών. Η παρουσία θα είναι υποχρεωτική (95% των ωρών). Πολλά από τα μαθήματα του 1ου και του 2ου κύκλου κυρίως, αλλά και του 3ου (όπως Προπονητική και κάποια από τα Ειδικά θέματα) θα είναι κοινά και ένας μεγάλος αριθμός ωρών θα γίνει με την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή (1/7) στο email ksarakatsani@gga.gov.gr.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία