Δημόσιοι Δρόμοι
Η Νικολέτα Κυνατίδου και ο Γιώργος Σταμούλης ήταν οι νικητές στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας στον Σχινιά.

Σχινιάς: Οι νίκες Κυνατίδου, Σταμούλη στο Περιφερειακό και τα γρήγορα αντανακλαστικά των τεχνικών του ΣΕΓΑΣ (αποτελέσματα)

Η Νικολέτα Κυνατίδου κάλυψε τα 6χλμ. σε 22.22.5 και ο Γιώργος Σταμούλης τα 8χλμ. σε 24.30.4.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικολέτα Κυνατίδου και ο Γιώργος Σταμούλης ήταν οι νικητές στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας στον Σχινιά.

Η αθλήτρια του Πανελληνίου ΓΣ κάλυψε την απόσταση των 6χλμ. σε χρόνο 22.22.7. Πολύ κοντά τερμάτισε η Ντενίσα Μπάλλα, επίσης του ΠΓΣ σε 22.22.8. Τρίτη ήταν η Νικολέτα Βασιλού (Υδρία) σε 24.49.1.

Στους άνδρες ο Γιώργος Σταμούλης του ΑΟ Π. Φαλήρου κάλυψε τη διαδρομή των 8χλμ. σε 24.30.4. Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Κασσαράς (ΓΑΣ Ιλισσός) σε 25.46.8 και τρίτος ο Αλέξανδρος Σούκουλας (Παναξιακός) σε 26.14.8.

Στην κατηγορία Κ23 στους άνδρες πρώτος ήταν ο Νίκος Πονηρέας (Αμεινίας ο Παλληνεύς) σε 25.44.5 και στις γυναίκες η Καλλιόπη Σκαρπέτη (Πανελλήνιος ΓΣ) σε 22.22.5.

Αλλαγή διαδρομής

Ν’ αναφέρουμε ότι οι τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ έλεγξαν τη διαδρομή στον Σχινιά και σε ένα κομμάτι της υπήρχαν πολλά νερά και σε ένα σημείο ήταν βαθιά. Αμέσως προχώρησαν σε αλλαγή της διαδρομής. Μάλιστα, κάποιοι πίεζαν να έμενε όπως είχε. Προφανώς και οι τεχνικοί έκριναν πως ήταν επικίνδυνο και την άλλαξαν.

Αποτελέσματα

ResultListsOverallResults

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία