Σφαιροβολία
Ράιαν Κράουζερ: Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη σφαιροβολία

Ράιαν Κράουζερ: Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη σφαιροβολία

Ο Ράιαν Κράουζερ είχε βολές 23,56 μέτρων, 23,31 και 23,23 μ..

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ράιαν Κράουζερ: Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη σφαιροβολία στο Γκραν Πρι του Λος Άντζελες.

Ο δύο φορές ολυμπιονίκης Ράιαν Κράουζερ κατέγραψε μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία του στίβου, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ του και ρίχνοντας τρεις από τις έξι πιο μακρινές βολές όλων των εποχών στο Γκραν Πρι του Λος Άντζελες το Σάββατο.

Ο Ράιαν Κράουζερ είχε βολές 23,56 μέτρων, 23,31 και 23,23 στο Drake Stadium του UCLA. Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ του από τις Ολυμπιακές Δοκιμές του Τόκιο ήταν 23.37. Τώρα κατέχει τις τέσσερις καλύτερες βολές στην ιστορία και το 23.23 ισοδυναμεί με την πέμπτη καλύτερη βολή στην ιστορία.

Ράιαν Κράουζερ: Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη σφαιροβολία

«Το καλύτερο είναι ότι εξακολουθώ να κάνω υψηλή ένταση (σ.σ.προπόνηση), βαριές βολές στο ρινγκ και μεγάλα βάρη στην αίθουσα βαρών, οπότε τα πράγματα θα πάνε καλύτερα «μόλις αρχίζουμε να δουλεύουμε με κάποια ταχύτητα», είπε στο NBC ο αθλητής που έχει δημιουργήσει και δική του τεχνική.

Διαβάστε επίσης:

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ- ΧΑΝΙΑ 2023: Καλύτερος Έλληνας ο Τσιάμης

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος