Δέκαθλο
Άρης Περιστέρης: Η καλύτερη ελληνική παρουσία στο μίτινγκ συνθετών στο Γκέτζις

Άρης Περιστέρης: Η καλύτερη ελληνική παρουσία στο μίτινγκ συνθετών στο Γκέτζις

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, μετά την πρώτη εντυπωσιακή μέρα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Άρης Περιστέρης πήρε την 22η θέση συγκεντρώνοντας στο σύνολο 7.305 βαθμούς.

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, μετά την πρώτη εντυπωσιακή μέρα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του. O 25χρονος πρωταθλητής στα 110 μ. με εμπόδια έμεινε μακριά από το ατομικό του ρεκόρ καθώς τερμάτισε σε 14.74 (0,7), με τον Άρη Περιστέρη να διανύει την ίδια απόσταση σε 15.82 (-0,1).

Στη δισκοβολία ο Σπυριδωνίδης είχε καλύτερη βολή στα 43,14 μ., με τον Περιστέρη να έχει επίδοση στα 44,02 μέτρα.

Στο επί κοντώ ο Σπυριδωνίδης είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο αρχικό του ύψος στα 4,60 μέτρα. Ο Περιστέρης από την άλλη ξεπέρασε τα 4,80 μ. που στην συνέχεια έκανε μια πολύ καλή βολή στον ακοντισμό. Ο 25χρονος πρωταθλητής είχε βολή στα 64,29 μ. επίδοση που ήταν η τρίτη καλύτερη από τους μετέχοντες. Ο Σπυριδωνίδης από την άλλη είχε καλύτερη προσπάθεια στα 52,75 μ.

Άρης Περιστέρης: Η καλύτερη ελληνική παρουσία στο μίτινγκ συνθετών στο Γκέτζις

Στο τελευταίο αγώνισμα στα 1.500 μ. ο Άρης Περιστέρης τερμάτισε σε 4.53.73, με τον Σπυριδωνίδη να μην παίρνει θέση τελικά στην εκκίνηση.

Την πρώτη θέση στο δέκαθλο πήρε ο Καναδός Πιρς Λεπάζ συγκεντρώνοντας 8.700 βαθμούς. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Αμερικανίδα Άννα Χολ που συγκέντρωσε τελικά 6.988 βαθμούς και ατομικό ρεκόρ στα πέντε από τα επτά αγωνίσματα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος