Άλμα επί κοντώ
Η Ελένη Πόλακ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, η οποία μπορεί ν' αγωνιστεί νωρίς στο μίτινγκ στο Πουκέτ τον Δεκέμβριο.

Πρόσκληση στην Ελένη Πόλακ για το μίτινγκ «Gloden Fly» στο Πουκέτ τον Δεκέμβριο

Η Ελένη Πόλακ έκλεισε τη σεζόν με 4,50μ. στο επί κοντώ και μετείχε τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελένη Πόλακ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, η οποία μπορεί ν’ αγωνιστεί νωρίς στο μίτινγκ στο Πουκέτ τον Δεκέμβριο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει προσκληθεί να μετάσχει στη σειρά αγώνων «Golden Fly», η οποία μεταφέρεται στις 3 Δεκεμβρίου στην Ταϊλάνδη και στο εξωτικό Πουκέτ. Οι διοργανωτές πέρσι αποφάσισαν να επεκτείνουν τον αγώνα που παραδοσιακά γίνεται στην Αυστρία και στη μακρινή Ταϊλάνδη. Το μίτινγκ περιλαμβάνει επί κοντώ και μήκος ανδρών και γυναικών και θα πάρουν μέρος 5 αθλητές και αθλήτριες ανά αγώνισμα. Τα αγωνίσματα θα γίνουν στην παραλία Σονγκλά.

«Μας έχουν καλέσει και είναι κάτι που σκεφτόμαστε με την Ελένη να τιμήσουμε τον διοργανωτή. Θα δούμε πώς θα πηγαίνει η προετοιμασία και θα αποφασίσουμε στη συνέχεια γι’ αυτό το ταξίδι και τον αγώνα», λέει στο Stivostime ο προπονητής της πρωταθλήτριας του επί κοντώ, Μανώλης Καραγιάννης.

«Με την Ελένη προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη», καταλήγει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η 26χρονη έκλεισε τη φετινή σεζόν με 4,50μ. που σημείωσε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ήταν νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και μετείχε στους προκριματικούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 4,70μ. στον ανοιχτό και 4,71μ. στον κλειστό.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία