Κλειστός Στίβος
Η Ελένη Πόλακ συνεχίζει την προετοιμασία της και ήδη έχει φτιάξει με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη το αγωνιστικό πλάνο στον κλειστό.

Πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου στον Άγ. Κοσμά η Ελένη Πόλακ, που έκλεισε και Οστράβα στις 2 Φεβρουαρίου

Η Ελένη Πόλακ έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελένη Πόλακ συνεχίζει την προετοιμασία της και ήδη έχει φτιάξει με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη το αγωνιστικό πλάνο στον κλειστό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αν πάνε όλα καλά, θα ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου στην ημερίδα που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Κατόπιν είναι σε αναμονή από τους διοργανωτές του μίτινγκ του Τουρκουάν στη Γαλλία στις 28 Ιανουαρίου, ενώ έχει κλείσει τη συμμετοχή της στο μίτινγκ στην Οστράβα στις 2 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στις 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει στο ΣΕΦ 18-19 Φεβρουαρίου.

Μέσα από τους αγώνες της θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Η 26χρονη άλτρια έχει ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ στον κλειστό 4,71μ., που είναι το απόλυτο ρεκόρ της και το σημείωσε το 2021 στο ΣΕΦ, ενώ στον ανοιχτό έχει 4,70μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία